Κριτική Επιτροπή Χώροι Πρόγραμμα Φιλοξενία Εκδόσεις Εισιτήρια Φωτογραφίες Βραβεία Προσωπικό Χορηγοί Καλεσμένοι

 
ΤΜΗΜΑΤΑ
Όψεις του Κόσμου
Μικρές Αφηγήσεις
Η Καταγραφή της Μνήμης
Πορτρέτα: Ανθρώπινες διαδρομές
Κοινωνία και Περιβάλλον
Ανθρώπινα Δικαιώματα
Βλέμμα στην Ασία
Μουσική
   


Ελίζαμπετ Σάρανγκ


Φιλμογραφία
1997 Die Tage der Kommune
1998 Kinder klagen an – Eltern
vor Gericht
2001 Normale Zeiten
2002 Global Faces
2005 Mein Mörder
2005 Meine liebe Republik
2006 Tintenfischalarm



 



 

Πορτρέτα: Ανθρώπινες διαδρομές

Ο συναγερμός του χταποδιού / Ελίζαμπετ Σάρανγκ


Ο Alex Jürgen είναι ερμαφρόδιτος. Ένας άνθρωπος που δεν υπακούει στους ακριβείς διαχωρισμούς του κόσμου σε αρσενικό και θηλυκό.Η ταινία είναι ένα ταξίδι τριών χρόνων στο δραματικό παρελθόν του Alex, που τον οδήγησε στη δική του οπτική απέναντι στα πράγματα και σε νέους φίλους. Η ταινία μιλά για ένα θέμα που μένει κρυφό γιατί θέτει σε αμφισβήτηση τον παραδοσιακό τρόπο σκέψης μας.


Σκηνοθεσία: Ελίζαμπετ Σάρανγκ
Σενάριο: Elisabeth Scharang
Φωτογραφία: Josef Neuper, Christian Schneider
Μοντάζ: Christine Öllinger
Ήχος: William Franck, Norbert Becwar
Μουσική: Garish
Παραγωγός: Veit Heiduschka
Παραγωγή:
 
  ΑΥΣΤΡΙΑ