Πρόγραμμα Εθελοντισμού

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης δραστηριοποιείται στις δύο κύριες διοργανώσεις του Οργανισμού, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης που διεξάγεται τον μήνα Νοέμβριο και το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης που διεξάγεται τον μήνα Μάρτιο.

Το 2005 δημιουργήθηκε το Πρόγραμμα Εθελοντισμού και με τα χρόνια αγαπήθηκε, εξαπλώθηκε και ανέδειξε μια μεγάλη "δεξαμενή" ανθρώπων, παλιών και νέων εθελοντών οι οποίοι με γνώμονα την αγάπη τους για το σινεμά και την επιθυμία τους να στηρίξουν ουσιαστικά τη μεγάλη γιορτή του κινηματογράφου, βοηθούν κατά τη διάρκεια των δύο Φεστιβάλ. Ο όγκος των αιτήσεων που αξιολογούνται είναι πολύ μεγαλύτερος από τον αριθμό που μπορούμε να απασχολήσουμε ανά διοργάνωση. Η ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση του προγράμματος αποτελεί ένδειξη ότι το πρόγραμμα εξακολουθεί και συναρπάζει.

Εκφράζει τη δημιουργική πλευρά ανθρώπων όλων των ηλικιών, φέρνει κοντά τους νέους με την καλλιτεχνική ζωή της πόλης, γίνεται βίωμα που μας συντροφεύει για πάντα. Αναζητούμε διαρκώς νέους τρόπους εποικοδομητικής συνεργασίας με τους εθελοντές μας σε μία συνεχή αναζήτηση με ματιά στραμμένη στην Έβδομη Τέχνη. Ο εθελοντισμός προϋποθέτει άλλωστε ομαδικό πνεύμα, αλληλεγγύη, υπευθυνότητα, πρωτοβουλίες και πάνω από όλα την ανάγκη για προσφορά σε κάτι που είναι μεγαλύτερο από εμάς.

Όσοι είστε άνω των 18 ετών κι αγαπάτε το σινεμά κι όλα όσα αυτό υπόσχεται, ελάτε μαζί μας στο υπέροχο ταξίδι του Φεστιβάλ!

22ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Περισσότερες Πληροφορίες: Πρόγραμμα Εθελοντισμού Φ.Κ.Θ.

Supported by

Member of

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θεσσαλονίκη

  • Αθήνα

Γραφεία

Πλατεία Αριστοτέλους 10, 546 23 Θεσσαλονίκη

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ.: 2310 378 400
Fax: 2310 285 759
E-mail: info@filmfestival.gr

Γραφεία

Διονυσίου Αρεοπαγίτου 7, 117 42 Αθήνα

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ.: 210 870 6000
Fax: 210 644 8143
E-mail: info@filmfestival.gr

  • Επικαιρότητα

  • Σας ενδιαφέρει...

Loading
Loading

Αιτήσεις Εθελοντισμού

Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα εθελοντισμού του 19ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης έχουν ολοκληρωθεί. Ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σας!

oxen-waisted