Πώς μπορεί να επιβιώσει η ιταλική γαστρονομία πέρα από τα σύνορα της χώρας και πώς μεταφράζεται αυτή η κουλτούρα των επίγειων απολαύσεων σε περιβάλλοντα στα οποία σπανίζουν οι καλές πρώτες ύλες και οι άνθρωποι αγνοούν τη σημασία του τραπεζιού ως κοινωνικού χώρου ή δεν σκέφτονται τι τρώνε; Ένα άκρως ορεκτικό ντοκιμαντέρ για την ιταλική διασπορά και τη μαγειρική της κληρονομιά, που μπορεί να κρατήσει την ίδια γεύση ακόμη κι όταν περνάει τον Ατλαντικό.
Φαγητό στο χέρι
E Il Cibo Va
20ο ΦΝΘ: Ελληνική πρεμιέρα
Πρόγραμμα Προβολών
Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές σε φυσικές αίθουσες. |
- Σκηνοθεσία: Mercedes Cordova
- Σενάριο: Alessandro di Nuzzo, Santiago Hadida, Fisher Heike
- Διεύθυνση φωτογραφίας: Cecilia Madorno, Alessandro Minestrini
- Μοντάζ: Alejo Santos
- Ήχος: Nicolas Carcagno, Fernando Soldevila
- Μουσική: Matteo Carbone
- Παραγωγή: 39 Films, Brava Cine
- Παραγωγοί: Mercedes Cordova, Alfredo Federico, Valeria Forster
- Executive producer: Valeria Forster, Alfredo Federico
- Φορμάτ: DCP
- Χρώμα: Έγχρωμο
- Χώρα Παραγωγής: Ιταλία, Αργεντινή
- Έτος Παραγωγής: 2017
- Διάρκεια: 66'
- Επικοινωνία: Film Factory Entertainment, manon@filmfactory.es
Μερσέντες Κόρντομπα
Φιλμογραφία
2014 The Spice Route (documentary series)
2017 E Il Cibo Va | Food on the Go