Ένας για όλους

Uno para todos

61ο ΦΚΘ: Ελληνική πρεμιέρα

Ένας αναπληρωτής δάσκαλος αναλαμβάνει την τελευταία τάξη του δημοτικού, σε μια μικρή πόλη στην οποία δεν έχει βρεθεί ποτέ ξανά. Όταν του ζητείται να προετοιμάσει το έδαφος για την επανένταξη ενός μαθητή που απουσίαζε λόγω σοβαρής ασθένειας, βρίσκεται ενώπιον μιας δυσάρεστης έκπληξης: κανείς από τους συμμαθητές του δεν τον θέλει πίσω. Μια συγκινητική ιστορία καθοδήγησης και ανεκτικότητας που μας υπενθυμίζει ότι η πρώτη σπίθα για την αληθινή αλλαγή ανάβει πάντα μέσα μας.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές σε φυσικές αίθουσες.


Σκηνοθεσία: David Ilundain
Σενάριο: Coral Cruz, Valentina Viso
Διεύθυνση φωτογραφίας: Bet Rourich
Μοντάζ: Elena Ruiz, Ana Charte
Ήχος: Jordi Rossinyol
Ηθοποιοί: David Verdaguer, Patricia López Arnaiz, Ana Labordeta, Clara Segura, Betsy Túrnez
Παραγωγή: Inicia Films, Fasten Films, A Contracorriente Films, Bolo Audiovisual, Uno para todos AIE, Amalur AIE with the participation of TVE, TVC, Movistar+, Rakuten Cinema, Aragón TV and the support of ICAA, ICEC, Gobierno de Navarra and MEDIA Creative Europe
Παραγωγοί: Valérie Delpierre, Adrià Monés
Σκηνικά: Xènia Besora
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ισπανία
Έτος Παραγωγής: 2020
Διάρκεια: 94'
Επικοινωνία: Film Factory Entertainment

Ηλικίες 15+

Νταβίντ Ιλουνταΐν

Γεννημένος στην Παμπλόνα το 1975, ο Νταβίντ Ιλουντάιν είναι πτυχιούχος τόσο στην Οπτικοακουστική Επικοινωνία από το Πανεπιστήμιο της Ναβάρα όσο και στη Διεύθυνση Φωτογραφίας από το EICTV του Σαν Αντόνιο ντε λος Μπάνιος (Αβάνα, Κούβα). Έχει εργαστεί επαγγελματικά ως μέλος διευθυντικών ομάδων στη διαφήμιση, στην τηλεόραση, σε ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους, μουσικά βίντεο κλπ, καλύπτοντας ένα ευρύ πεδίο, από το αμιγώς εμπορικό μέχρι το καλλιτεχνικό και το ακαδημαϊκό. . Η καριέρα του φανερώνει την αντίσταση του απέναντι σε κάθε είδους κατηγοριοποίηση και αντανακλά την πεποίθησή του πως κάθε ιστορία οφείλει να εξετάζεται με αποκλειστικό γνώμονα τη μορφή της.

Φιλμογραφία

2015 B
2020 One for All