Φτάσαμεεε!...

Φτάσαμεεε!...

Αύγουστος και το περίφημο νυχτερινό κέντρο του Μίμη "THE RIVER" στη Λιβαδειά χρειάζεται ορχήστρα μιας και στους Δελφούς ξεκίνησε ήδη το Μεγάλο Συνέδριο Ελληνοαμερικανών Ομογενών. Από τα χαράματα αρχίζουν να καταφτάνουν μουσικά συγκροτήματα απ’ όλη την Ελλάδα για να πάρουν τη δουλειά! Στη διάρκεια του εικοσιτετραώρου σαράντα μουσικοί και τραγουδιστές, μέσα σε αυτούς οι Γιάννης Ζουγανέλης, Άννα Παναγιωτοπούλου, Παύλος Κοντογιαννίδης, Ταμίλα Κουλίεβα, Κωνσταντίνα, Χρήστος Τσάγκας, Μάκης Κοντιζάς, Αργύρης Μπακιρτζής, Ελένη Φιλίνη, Πάνος Σκουρολιάκος, Χριστόφορος Ζαραλίκος και άλλοι παλιοί γνώριμοι και μη, θα προβάρουν τα τραγούδια τους, θα λογομαχήσουν, θα αναπωλήσουν, θα φλερτάρουν, τρώγοντας, πίνοντας, τραγουδώντας και παίζοντας μουσική. Ένα πολύχρωμο μωσαϊκό χαρακτήρων ξεδιπλώνεται αποκαλύπτοντας έναν ολότελα διαφορετικό κόσμο που αναπνέει δίπλα μας.
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές σε φυσικές αίθουσες.


Σκηνοθεσία: Σταύρος Τσιώλης
Σενάριο: Σταύρος Τσιώλης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Βασίλης Καψούρος
Μοντάζ: Κώστας Ιορδανίδης
Ήχος: Πάνος Παπαδημητρίου
Μουσική: Γιώργος Φακανάς
Ηθοποιοί: Γιάννης Ζουγανέλης, Παύλος Κοντογιαννίδης, Άννα Παναγιωτοπούλου, Κωνσταντίνα, Ταμίλα Κουλίεβα, Πάνος Σκουρολιάκος, Χριστόφορος Ζαραλίκος, Χρήστος Τσάγκας, Ελένη Φιλίνη, Αργύρης Μπακιρτζής, Μάκης Κοντιζάς, Σύλβια Βενιζελέα, Αναστασία Γκολέμα, Τάσος Κοντραφούρης, Νίκη Αναστασίου
Παραγωγή: Θάλασσα Α.Ε., Ε.Κ.Κ., ΕΡΤ Α.Ε., Filmnet
Παραγωγοί: Αναστάσιος Βασιλείου
Κοστούμια: Λίνα Μότσιου
Σκηνικά: Γίωτα Πούλου
Φορμάτ: 35mm
Χρώμα: Έγχρωμη
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Έτος Παραγωγής: 2004
Διάρκεια: 90'

Σταύρος Τσιώλης

Γεννήθηκε στην Τρίπολη, το 1937. Σπούδασε στην Αθήνα και ξεκίνησε την καριέρα του στον κινηματογράφο το 1957, ενώ ήταν ακόμα φοιτητής. Εργάστηκε ως βοηθός σκηνοθέτης σε 56 ταινίες –από το 1963 για τη Φίνος Φιλμ. Το 1968 σκηνοθέτησε την πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία, Ο μικρός δραπέτης. Ακολούθησε μια σειρά από σημαντικές και εμπορικά επιτυχημένες ταινίες. Το 1970, αφού γύρισε την Κατάχρηση εξουσίας, μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου, σταμάτησε να κάνει ταινίες και στράφηκε προς καλλιτεχνικές ενασχολήσεις, όπως η εικονογραφία. Επέστρεψε στον κινηματογράφο το 1985 με ταινίες που έχουν προβληθεί και διακριθεί διεθνώς.

Φιλμογραφία

1998 Ας περιμένουν οι γυναίκες
1995 Ο χαμένος θησαυρός του Χουρσίτ Πασά
1992 Παρακαλώ γυναίκες μην κλαίτε
1990 Έρωτας στη χουρμαδιά
1988 Ακατανίκητοι εραστές
1986 Σχετικά με το Βασίλη
1985 Μια τόσο μακρινή απουσία
1970 Κατάχρηση εξουσίας
1969 Πανικός
1969 Ζούγκλα των πόλεων 
1968 Ο μικρός δραπέτης