Docs in Thessaloniki 2019

Docs in Thessaloniki 2019

Προθεσμία καταθέσεων: 31 Ιανουαρίου 2019

Καταθέστε τα ντοκιμαντέρ σας για το Docs in Thessaloniki

To Docs in Thessaloniki προσφέρει μια γρήγορη και αποδοτική εισαγωγή στην ευρωπαϊκή και διεθνή αγορά ντοκιμαντέρ, συνδυάζοντας on-site και online ευκαιρίες. Στη Θεσσαλονίκη θα μπορέσετε να αναπτύξετε το πρότζεκτ σας, να δικτυωθείτε με συναδέλφους και να κάνετε pitch σε χρηματοδότες σε μια χαλαρή και εποικοδομητική ατμόσφαιρα.

Η προθεσμία για τις καταθέσεις είναι η 31η Ιανουαρίου 2019.

Το πρόγραμμα του Docs in Thessaloniki αποτελείται από 5 μέρες, όπου 21 επιλεγμένα πρότζεκτ ντοκιμαντέρ θα αναπτυχθούν, θα ξαναγραφτούν και μετά θα παρουσιαστούν σε ένα πάνελ διεθνών χρηματοδοτών. Μετά το pitching θα ακολουθήσουν μεμονωμένες συναντήσεις μεταξύ των πρότζεκτ και των χρηματοδοτών για αναλυτικές, εις βάθος συζητήσεις για πιθανές μελλοντικές συνεργασίες. Τα καλύτερα πρότζεκτ θα συμμετάσχουν σε ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα που προσφέρει ευκαιρίες για να αναπτύξουν τη στρατηγική και τη βελτιστοποίηση του σχεδιασμού διανομής και την ενίσχυση της συμμετοχής του κοινού. Επιπροσθέτως, το μοναδικό Docs in Thessaloniki Digital Extension παρέχει περισσότερο από ποτέ πρόσβαση σε χρηματοδότες.

Το Docs in Thessaloniki θα λάβει χώρα 1-5 Μαρτίου 2019 σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και το Agora Doc Market. To pitching forum, το Φεστιβάλ και η Αγορά παρέχουν ένα εξαιρετικά πρόσφορο έδαφος για να αναπτύξετε το πρότζεκτ σας, να δείτε ταινίες και να γνωρίσετε διεθνείς χρηματοδότες σε ένα δημιουργικό περιβάλλον.

Για να καταθέσετε το πρότζεκτ σας, παρακαλώ στείλετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μια δισέλιδη περιγραφή του ντοκιμαντέρ σας στα Αγγλικά. Προτιμάμε οι αιτήσεις να συνοδεύονται από οπτικό υλικό, είτε αυτό αφορά το τρέχον πρότζεκτ που καταθέτετε είτε προηγούμενη δουλειά σας. Προτού καταθέσετε την αίτησή σας, παρακαλούμε διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες και ιδίως την ενότητα “How to Participate”, στο εξής link: http://edn.network/activities/edn-activities-2019/docs-in-thessaloniki-2019.

Μπορείτε να συμμετάσχετε στο Docs in Thessaloniki, ακόμα κι αν το πρότζεκτ σας δεν είναι σε στάδιο pitching. Θα λάβετε μέρος επί ίσοις όροις με τους άλλους συμμετέχοντες. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε πρότζεκτ σε ανάπτυξη.

Το Docs in Thessaloniki διοργανώνεται από το EDN –European Documentary Network σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη του προγράμματος Creative Europe της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΕΣΠΑ
Media
235
Musou

Supported by

Member of

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θεσσαλονίκη

  • Αθήνα

Γραφεία

Πλατεία Αριστοτέλους 10, 546 23 Θεσσαλονίκη

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ.: 2310 378 400
Fax: 2310 285 759
E-mail: info@filmfestival.gr

Γραφεία

Διονυσίου Αρεοπαγίτου 7, 117 42 Αθήνα

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ.: 210 870 6000
Fax: 210 644 8143
E-mail: info@filmfestival.gr

  • Επικαιρότητα

  • Σας ενδιαφέρει...

Loading
Loading

oxen-waisted