#summertiff - Η Γουάντα κέρδισε τον καιρό!

Μεγάλη επιτυχία η ανοιχτή προβολή του φιλμ «Ένα ψάρι που το έλεγαν Γουάντα»

Μια αξέχαστη κινηματογραφική εμπειρία κάτω από τον καθαρό ουρανό μοιράστηκαν οι θεατές που βρέθηκαν χθες το βράδυ στην ανοιχτή καλοκαιρινή προβολή του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Το καλό σινεμά κέρδισε τον καιρό και η πρώτη προβλήτα του λιμανιού της πόλης πλημμύρισε από σινεφίλ που απόλαυσαν την ξεκαρδιστική κωμωδία Ένα ψάρι που το έλεγαν Γουάντα του Τσαρλς Κράιτον.

Το αγαπημένο φιλμ με το ανεπανάληπτο καστ των Τζέιμι Λι Κέρτις, Κέβιν Κλάιν και Τζον Κλιζ, χάρισε στο κοινό άφθονο γέλιο, με ιδανικό σκηνικό τη μοναδική θέα στον Θερμαϊκό κόλπο και με δροσερή παρέα τη μπίρα Fischer.

Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης, με τη χορηγία της Fischer και με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμαριάς, του Δήμου Νεάπολης-Συκέων και της εταιρείας catering Σαμιωτάκης. Μέγας Χορηγός: COSMOTE TV.

Πρόκειται για άλλη μια δωρεάν ανοιχτή προβολή που διοργάνωσε το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, έπειτα από το All that Jazz επίσης στο Λιμάνι και το Φρανκενστάιν Τζούνιορ στο Δήμο Παύλου Μελά πέρυσι, καθώς και το Chinatown, επίσης στο Λιμάνι (2016), το οποίο παρακολούθησαν περισσότεροι από 2.500 θεατές.