Φινάλε Ταινιοθήκης Θεσσαλονίκης με προεκλογική διάθεση!

Με διάθεση προεκλογική, παρέα με τον αξεπέραστο Μαυρογιαλούρο, την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 στις 21:00 έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στη μεγάλη οθόνη του Ολύμπιον την κλασική ελληνική κωμωδία Υπάρχει και φιλότιμο του Αλέκου Σακελλάριου (1965). Η είσοδος είναι ελεύθερη

ΦΙΝΑΛΕ ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

Προβολή «Υπάρχει και φιλότιμο» στο Ολύμπιον

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019, 21:00, είσοδος ελεύθερη

 

Με μια απολαυστική -και επίκαιρη- ταινία ρίχνει αυλαία γι’ αυτή την κινηματογραφική σεζόν η Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Με διάθεση προεκλογική, παρέα με τον αξεπέραστο Μαυρογιαλούρο, την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 (ώρα 21:00) το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει στη μεγάλη οθόνη του Ολύμπιον την κλασική ελληνική κωμωδία Υπάρχει και φιλότιμο του Αλέκου Σακελλάριου (1965). Η είσοδος είναι ελεύθερη (απαραίτητη η έκδοση μηδενικού εισιτηρίου).

Στην ταινία ο Λάμπρος Κωνσταντάρας πρωταγωνιστεί στο ρόλο ενός υπουργού που πηγαίνει ινκόγκνιτο στο χωριό της ιδιαίτερης εκλογικής του περιφέρειας για να εγκαινιάσει ένα έργο, όμως πληροφορείται τις απάτες των συνεργατών του, με ξεκαρδιστικές συνέπειες. Παίζουν επίσης οι: Ανδρέας Ντούζος, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Μέλπω Ζαρόκωστα, Μίτση Κωνσταντάρα, Νίκη Λινάρδου, κ.ά.
 

 Ευχαριστούμε την FINOS FILM για την ευγενική παραχώρηση της ταινίας.

 

INFO

Πότε: Πέμπτη 23 Μαΐου 2019, 21:00

Πού: Ολύμπιον (πλ. Αριστοτέλους 10, Θεσσαλονίκη)

Είσοδος ελεύθερη (απαραίτητη η έκδοση μηδενικού εισιτηρίου)