58ο ΦΚΘ: Thessaloniki - Locarno Industry Academy International - Για δεύτερη χρονιά στη Θεσσαλονίκη

THESSALONIKI - LOCARNO INDUSTRY ACADEMY INTERNATIONAL
Για δεύτερη χρονιά στη Θεσσαλονίκη, στο 58ο ΦΚΘ  

 
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με χαρά ανακοινώνει ότι για δεύτερη χρονιά θα φιλοξενήσει το Thessaloniki-Locarno Industry Academy International, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 6 έως τις 11 Νοεμβρίου 2017, στο πλαίσιο της Αγοράς του προσεχούς 58ου ΦΚΘ (2-12 Νοεμβρίου 2017).
 
Η δράση είναι μια συνεργασία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με το Φεστιβάλ του Λοκάρνο, φέρνοντας το Locarno Industry Academy International στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και τη Μεσόγειο, έπειτα από την επιτυχημένη περσινή πρώτη του διοργάνωση.
 
Το Locarno Industry Academy International είναι μια εκπαιδευτική πλατφόρμα που έχει ως στόχο να βοηθήσει τους νέους επαγγελματίες του κινηματογραφικού χώρου να επεκτείνουν τις επαγγελματικές εμπειρίες και διασυνδέσεις τους στους τομείς των διεθνών πωλήσεων, του μάρκετινγκ, της διανομής, της παρουσίασης και του προγραμματισμού. Στο παρελθόν, το Locarno Industry Academy International έχει ήδη πραγματοποιηθεί με επιτυχία στο Μεξικό (Morelia IFF) και τη Νέα Υόρκη (Film Society of Lincoln Center’s New Directors New Films).  
 
Στο Thessaloniki-Locarno Industry Academy International θα συμμετάσχουν κατά προτεραιότητα ανερχόμενοι εκπρόσωποι πωλήσεων, διανομείς και ειδικοί των νέων μέσων από την Ελλάδα και τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μεσογείου, καθώς και από συνεργαζόμενες χώρες και περιοχές (Ευρώπη, Λατινική Αμερική, Ελβετία, ΗΠΑ).
 
Οι νέοι και ανερχόμενοι εκπρόσωποι πωλήσεων, διανομείς και ειδικοί των νέων μέσων που θα συμμετάσχουν στο Thessaloniki-Locarno Industry Academy International, θα λάβουν μέρος σε ένα ειδικό workshop όπου θα έχουν τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσουν, να μοιραστούν εμπειρίες και να συναντήσουν σημαντικούς επαγγελματίες του διεθνούς κινηματογραφικού χώρου, μέσα από συζητήσεις, παρουσιάσεις και ομαδικά εργαστήρια. Επιπλέον, θα μπορούν να συμμετάσχουν σε μια σειρά από δραστηριότητες που διοργανώνει η Αγορά του 58ου ΦΚΘ, όπως, μεταξύ άλλων, συναντήσεις και σεμινάρια με εκπροσώπους του παγκόσμιου κινηματογραφικού τομέα.
 
Από τη Δευτέρα 10 Ιουλίου και μέχρι την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017, οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν συμμετοχές για το Thessaloniki-Locarno Industry Academy International. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης www.filmfestival.gr.
 
Για αιτήσεις και πληροφορίες επικοινωνήστε με την Vanja Kaludjercic, Project Manager του Thessaloniki-Locarno Industry Academy International: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Locarno Festival, Via Ciseri 23, CH–6601, Locarno.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Αγορά του ΦΚΘ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Χορηγός του Thessaloniki-Locarno Industry Academy International είναι η εταιρεία παραγωγής Faliro House.