Διαδικτυακές προβολές

 

Ποιες ημερομηνίες θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ;

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται από τις 10 Μαρτίου έως τις 20 Μαρτίου.

 

Που μπορώ να βρώ το πρόγραμμα προβολών του online Φεστιβάλ;

Το πρόγραμμα προβολών του online Φεστιβάλ είναι διαθέσιμο στο https://www.filmfestival.gr/program-tdf/screening-schedule.

 

Πόσο κοστίζει το εισιτήριο για τις διαδικτυακές προβολές;

Το εισιτήριο κοστίζει 3 ευρώ ανά ταινία. Για να ενημερωθείτε για τους κανονισμούς των εισιτηρίων επισκεφτείτε το https://on.tiff.gr/ticketingpolicy.

 

Πότε ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων;

Η προπώληση για τα εισιτήρια των διαδικτυακών προβολών ξεκινάει στις 22 Ιουνίου 2021 μέσω του https://online.filmfestival.gr/. Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας όποια μέρα επιθυμείτε, όμως μπορείτε να δείτε κάθε ταινία μόνο την ημέρα ηλεκτρονικής προβολής της.

 

Σε ποια πλατφόρμα προβάλλονται οι ταινίες;

Οι ταινίες προβάλλονται στο https://online.filmfestival.gr. Απαιτείται η εγγραφή σας στην πλατφόρμα.

 

Πως κάνω εγγραφή στην πλατφόρμα;

Για να κάνετε εγγραφή στη πλατφόρμα επιλέξτε τον παρακάτω σύνδεσμο https://online.filmfestival.gr/signup.html, συμπληρώστε τα στοιχεία της φόρμας και επιλέξτε “Submit”.

 

Πως συνδέομαι στην πλατφόρμα;

Για να συνδεθείτε στην πλατφόρμα επιλέξτε τον παρακάτω σύνδεσμο https://online.filmfestival.gr/signin.html συμπληρώστε το email και τον κωδικό σας και επιλέξτε “Submit”.

 

Τι πρέπει να κάνω αν έχω ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης;

Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης επιλέξτε τον παρακάτω σύνδεσμο https://online.filmfestival.gr/forgotpassword.html συμπληρώστε το email με το οποίο είχατε κάνει εγγραφή στην πλατφόρμα και πατήστε το “Reset”. Θα σας σταλεί ένα email στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο το οποίο θα περιλαμβάνει οδηγίες για το πως να αλλάξετε τον κωδικό σας.

 

Πόση ώρα έχω για να ολοκληρώσω την προβολή μου;

Από τη στιγμή που θα πατήσετε το “Play Now” θα έχετε 24 ώρες για να ολοκληρώσετε την προβολή. Σε περίπτωση που δεν ολοκληρώσετε την προβολή στο διάστημα των 24 ωρών, το εισιτήριο λήγει.

 

Με ποιο τρόπο επιλέγω υπότιτλους;

Για να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους της ταινίας ξεκινάτε την αναπαραγωγή της και στη συνέχεια κάνετε κλικ πάνω στην επιλογή CC που βρίσκεται κάτω δεξιά στην οθόνη αναπαραγωγής. Από εκεί μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 επιλογές. Off: χωρίς υπότιτλους, Greek: για ελληνικούς υπότιτλους και English: για αγγλικούς υπότιτλους.

 

Τι σημαίνει η ένδειξη Sold Out;

Αν εμφανίζεται η ένδειξη “Sold Out” σε κάποια ταινία, σημαίνει ότι τα εισιτήρια για την συγκεκριμένη ταινία έχουν εξαντληθεί.

 

Οι κάτοικοι εξωτερικού μπορούν να παρακολουθήσουν το Φεστιβάλ online;

Οι ταινίες είναι διαθέσιμες για το κοινό σε χρήστες αποκλειστικά στην Ελλάδα, καθώς το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης έχει αναλάβει μια διεθνή πρωτοβουλία για την καθιέρωση του γεωγραφικού περιορισμού των προβολών στις online φεστιβαλικές διοργανώσεις, με σκοπό την προστασία των ταινιών και των φεστιβάλ.

 

Πως μπορώ να εξαργυρώσω την πρόσκλησή μου για να παρακολουθήσω μία ταινία online;

Για να εξαργυρώσετε μία πρόσκληση επιλέξτε “Watch Film” στην ταινία της επιλογής σας. Στη συνέχεια, στην οθόνη πληρωμής, τσεκάρετε το “Promo Code”, συμπληρώστε τον κωδικό της πρόσκλησης και πατήστε “Apply”. Η ταινία είναι πλέον διαθέσιμη στο λογαριασμό σας. Στην περίπτωση που ο κωδικό σας δεν γίνει δεκτός παρακαλώ βεβαιωθείτε πως η πρόσκληση σας αφορά τις διαδικτυακές προβολές και όχι τις προβολές στους θερινούς κινηματογράφους.

 

Πως μπορώ να επιστρέψω ένα εισιτήριο για τις διαδικτυακές προβολές;

Τα εισιτήρια για τις online προβολές δεν επιστρέφονται και δεν ακυρώνονται.

 

Πως ψηφίζω για τα βραβεία κοινού;

Μετά το τέλος της προβολής μπορείτε να ψηφίσετε για την ταινία που μόλις είδατε στο https://on.tiff.gr/fischer. Θα χρειαστείτε το μοναδικό κωδικό που θα βρείτε στην ενότητα Bonus Content στη σελίδα της ταινίας.

 

Ποιες ώρες λειτουργεί το LiveChat;

Είμαστε στη διάθεση σας μέσω LiveChat στο www.filmfestival.gr από τις 10:00 το πρωί έως τα μεσάνυχτα.