Πως πέφτω συνέχεια

Que je tombe tout le temps?

Ελληνική πρεμιέρα
Αναζητώντας έναν σπόρο, ένας νεαρός βγαίνει από τα περιθωριακά στέκια όπου συχνάζει με τους φίλους τους και όλοι μαζί ξεκινούν για ένα μακρύ ταξίδι γεμάτο εμπειρίες, στην καρδιά του παρηγορητικού σκότους.
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Eduardo Williams
Σενάριο: Eduardo Williams
Διεύθυνση φωτογραφίας: Julien Guillery
Μοντάζ: Eduardo Williams
Ήχος: Gautier Lanedolis, Simón Apostolou
Ηθοποιοί: Mohamed Lamine – Fofana Nahuel Perez Biscayart, Nicole Payen, Omar Bensmail, Rachid Youcef
Παραγωγή: Le Fresnoy – Studio National des Arts Contemporains
Παραγωγοί: François Bonenfant
Συμπαραγωγή: Kazak Productions
Συμπαραγωγοί: Amaury Ovise, Jean-Christophe Reymond
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Γαλλία
Έτος Παραγωγής: 2013
Διάρκεια: 15΄
Επικοινωνία: Eduardo Williams, teddywill@gmail.com

Εντουάρντο Γουίλιαμς

Φιλμογραφία

2011 Tan atentos (μμ)
2011 Could See a Puma (μμ)
2013 Que je tombe tout le temps? (μμ)
2014 I Forgot! (μμ)
2016 The Human Surge | Η αυγή του ανθρώπου
2018 Parsi (μμ)