Το πιο όμορφο αγόρι του κόσμου

The Most Beautiful Boy in the World

Ελληνική Πρεμιέρα
Πενήντα χρόνια μετά την πρεμιέρα της ταινίας Θάνατος στη Βενετία, ο Μπιορν Άντρεσεν, ο πρώην έφηβος σταρ που ενσάρκωσε τον θρυλικό Τάτζιο στο αριστούργημα του Βισκόντι, μας παρασέρνει σ' ένα συναρπαστικό ταξίδι προσωπικών αναμνήσεων, κινηματογραφικής ιστορίας, αστερόσκονης και τραγωδίας, πιθανότητα στην τελευταία απόπειρα του ηθοποιού να ξαναβρεί τον δρόμο του.
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Kristina Lindström, Kristian Petri
Διεύθυνση φωτογραφίας: Erik Vallsten
Μοντάζ: Hanna Lejonqvist, Dino Jonsäter
Ήχος: Brian Dyrby, Kristoffer Salting
Μουσική: Anna von Hausswolff, Filip Leyman
Παραγωγή: Mantaray Film
Παραγωγοί: Stina Gardell
Συμπαραγωγή: SVT, ZDF/ARTE, Jonas Gardell Produktion, FiÖ
Φορμάτ: Ψηφιακό αρχείο
Χρώμα: Έγχρωμη, Α/Μ
Χώρα Παραγωγής: Σουηδία
Έτος Παραγωγής: 2021
Διάρκεια: 94΄
Ελληνική διανομή: Carousel Films
Επικοινωνία: Films Boutique

Κριστίνα Λίντστρεμ

Φιλμογραφία

2003 Wonderboy
2012 Palme (συν-σκηνοθεσία)
2014 Astrid Lindgren
2017 The Era – Punk in Three Parts
2020 Silence (συν-σκηνοθεσία)
2021 The Most Beautiful Boy in the World συν-σκηνοθεσία)

Κριστιάν Πέτρι

Φιλμογραφία

1991 Once Upon a Time (μμ μυθοπλασίας)
1992 The Crack (μμ μυθοπλασίας)
1995 Sommaren | Between Summers (μυθοπλασίας)
2002 Tokyo Noise
2003 Details (μυθοπλασίας)
2005 The Well
2018 Winter Light Revisited
2021 The Most Beautiful Boy in the World (συν-σκηνοθεσία)