Εκεί που κάποτε ζούσαν οι νεκροί

Εκεί που κάποτε ζούσαν οι νεκροί

Παγκόσμια Πρεμιέρα
Κάιρο, Αίγυπτος: μια μεγαλούπολη 25 εκατομμυρίων που προσπαθεί να ξαναβρεί τον ρυθμό της. Πριν από μια δεκαετία περίπου, η Αραβική Άνοιξη συγκλόνισε ξανά την πολιτική σκηνή της χώρας. Η ανατροπή του καθεστώτος έφερε ουσιαστικές αλλαγές στην ήδη ταλαιπωρημένη καθημερινότητα. Δίπλα στο κέντρο της χαοτικής πόλης βρίσκεται μια αχανής νεκρόπολη. Μισό εκατομμύριο άστεγοι βρίσκουν καταφύγιο μέσα στους τάφους. Προσπαθούν να επιβιώσουν στην πιο ήσυχη γειτονιά της πόλης, γνωστή και ως Αράφα, η πόλη των νεκρών.
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Μάριος Κλεφτάκης, Ισαβέλλα Αλωπούδη
Σενάριο: Ισαβέλλα Αλωπούδη, Μάριος Κλεφτάκης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ισαβέλλα Αλωπούδη, Μάριος Κλεφτάκης
Μοντάζ: Μάριος Κλεφτάκης, Ισαβέλλα Αλωπούδη
Ήχος: Μάριος Κλεφτάκης, Ισαβέλλα Αλωπούδη, Περσεφόνη Μήλιου
Μουσική: The Little Thieves
Παραγωγή: Beben Films
Παραγωγοί: Μπάμπης Μακρίδης, Ισαβέλλα Αλωπούδη, Μάριος Κλεφτάκης
Αφήγηση: Ισαβέλλα Αλωπούδη
Φορμάτ: Ψηφιακό αρχείο
Χρώμα: Έγχρωμη
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Έτος Παραγωγής: 2021
Διάρκεια: 74΄
Επικοινωνία: NEDA FILM, Isavella Alopoudi
Βραβεία/Διακρίσεις: Συμμετείχε στο Τμήμα Agora Lab 2020

Μάριος Κλεφτάκης

Φιλμογραφία

2011 Game in Low Voltage (μμ)
2015 Vasterbro (συν-σκηνοθεσία, μμ)
2016 The Seven Sisters Indoor Market
2018 Quiet Life
2021 Εκεί που κάποτε ζούσαν οι νεκροί (συν-σκηνοθεσία)

Ισαβέλλα Αλωπούδη

Φιλμογραφία

2021 Εκεί που κάποτε ζούσαν οι νεκροί (συν-σκηνοθεσία)