Γίνε η φωνή μου

Be My Voice

Ελληνική πρεμιέρα
Η δημοσιογράφος και ακτιβίστρια Μασίχ Αλινετζάντ είναι η φωνή χιλιάδων Ιρανών γυναικών που επαναστατούν ενάντια στην επιβολή του χιτζάμπ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ως επικεφαλής μιας από τις πιο σημαντικές δράσεις πολιτικής ανυπακοής στο σύγχρονο Ιράν, η Μασίχ αξιοποιεί την ελευθερία που της παρέχει η εξορία ώστε να ενισχύσει την εξέγερση στη χώρα της. Καθώς το καθεστώς σφίγγει τον κλοιό του για να ανακτήσει τον έλεγχο, το θάρρος της Μασίχ δοκιμάζεται όταν η βία και η καταστολή απειλούν μέλη της ίδιας της οικογένειάς της.
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.

Διαθέσιμη στο Agora Market.

Σκηνοθεσία: Ναχίντ Πέρσον
Σενάριο: Nahid Persson
Διεύθυνση φωτογραφίας: Nahid Persson, Kambiz Foroohar
Μοντάζ: Nahid Persson, Rostam Persson
Ήχος: André Parklind
Μουσική: Natali Noor
Παραγωγή: RealReel Doc AB
Παραγωγοί: Nahid Persson, Setareh Lundgren
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Σουηδία, ΗΠΑ, Ιράν, Ηνωμένο Βασίλειο, Νορβηγία
Έτος Παραγωγής: 2021
Διάρκεια: 83΄
Επικοινωνία: Autlook Filmsales
Βραβεία/Διακρίσεις: Βραβείο Κοινού – All About Freedom Festival 2021, Βραβείο Κοινού – Pordenone Docs Fest 2021

Ναχίντ Πέρσον

Φιλμογραφία

1998 My Secret
2004 Prostitution Behind the Veil | 2004 Πορνεία πίσω από τον φερετζέ
2007 Four Wives – One Man
2013 My Stolen Revolution | Η κλεμμένη μου επανάσταση
2018 Anders, Me and His 23 Other Women
2021 Be My Voice