Για το καλό των πολλών – Το εργατικό επιμελητήριο της Βιέννης

Fuer Die Vielen – Die Arbeiterkammer Wien

Ελληνική πρεμιέρα
Στην Αυστρία το Εργατικό Επιμελητήριο, ο επίσημος νομικός εκπρόσωπος για τους εργαζόμενους, είναι το καθημερινό σημείο επαφής για εκείνους που παλεύουν για τα δικαιώματά τους στον επαγγελματικό χώρο. Σε στιλ σινεμά ντιρέκτ, το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει τον μοναδικό αυτό θεσμό σε μια κομβική στιγμή – κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για την 100ή του επέτειο. Η διεισδυτική αυτή ματιά φέρνει στο επίκεντρο τις καθημερινές δράσεις της ομάδας και τους τρόπους με τους οποίους το έργο του Επιμελητηρίου έχει αλλάξει με τον καιρό, λόγω της ψηφιοποίησης και της παγκοσμιοποίησης. Το πορτρέτο ενός φορέα που βρίσκεται εγκλωβισμένος μεταξύ ενός σπουδαίου παρελθόντος κι ενός αβέβαιου μέλλοντος, εξαιτίας της μεταβαλλόμενης οικονομίας που καθορίζει την εποχή μας.
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.

Διαθέσιμη στο Agora Market.

Σκηνοθεσία: Κονσταντίν Βουλφ
Σενάριο: Constantin Wulff
Διεύθυνση φωτογραφίας: Johannes Hammel, Michael Schindegger
Μοντάζ: Dieter Pichler
Ήχος: Andreas Hamza, Claus Benischke-Lang
Παραγωγή: Navigator Film
Παραγωγοί: Johannes Holzhausen, Johannes Rosenberger, Constantin Wulff
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Αυστρία
Έτος Παραγωγής: 2022
Διάρκεια: 120΄
Επικοινωνία: Cercamon

Κονσταντίν Βουλφ

Φιλμογραφία

1993 Promenade to Syracuse (συν-σκηνοθεσία)
1999 Treid (μμ)
2008 Into the World
2014 Ulrich Seidl: a Director at Work
2015 Like the Others
2022 For The Many – The Vienna Chamber of Labour