Βεντέτ

Vedette

Ελληνική πρεμιέρα
«Η Βεντέτ είναι μια αγελάδα. Η Βεντέτ είναι βασίλισσα. Μάλιστα, κάποτε ήταν η πιο σημαντική από όλες τις βασίλισσες των Άλπεων. Όμως η Βεντέτ μεγαλώνει. Για να τη γλιτώσουν από τον εξευτελισμό που θα προκαλούσε η εκθρόνισή της από ανταγωνίστριες, οι γειτόνισσές μας, η Ελίζ και η Νικόλ, μας ανέθεσαν τη φροντίδα της Βεντέτ για ένα ολόκληρο καλοκαίρι. Και κάπως έτσι άλλαξε η οπτική μας – για τις αγελάδες, τους γείτονές μας, και, εν ολίγοις, για όλο τον κόσμο» (σκηνοθετικό σημείωμα).
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Κλοντίν Μπορίς, Πατρίς Σανιάρ
Σενάριο: Patrice Chagnard, Claudine Bories
Διεύθυνση φωτογραφίας: Patrice Chagnard
Μοντάζ: Emeline Gendrot
Ήχος: Pierre Carrasco
Μουσική: François Macherey
Παραγωγή: Les Films du Parotier, New Story
Παραγωγοί: Claudine Bories, Patrice Chagnard
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Γαλλία
Έτος Παραγωγής: 2021
Διάρκεια: 100΄
Επικοινωνία: Pascale Ramonda

Κλοντίν Μπορίς

Φιλμογραφία

1997 We, France’s Undocumented Immigrants (μμ)
2007 Laissez-les grandir ici! (μμ)
2010 On bosse ici! On vit ici! On reste ici! (μμ)
2014 Rules of the Game
2019 Nous, le peuple
2021 Vedette

Πατρίς Σανιάρ

Φιλμογραφία

1997 We, France’s Undocumented Immigrants (μμ)
2007 Laissez-les grandir ici! (μμ)
2010 On bosse ici! On vit ici! On reste ici! (μμ)
2014 Rules of the Game
2019 Nous, le peuple
2021 Vedette