Μνήμη με ουρά

Μνήμη με ουρά

Διεθνής πρεμιέρα

Ένας 90χρονος ζωγράφος, μια νευροεπιστήμονας κι ένας βιολόγος θαλάσσιας οικολογίας συναντιούνται στον Αμβρακικό, ένα οικοσύστημα μεγάλου φυσικού πλούτου και ιστορίας. Ανάμεσα στα χέλια, στα υγρά τοπία και στις ακουαρέλες ανακαλείται το παρελθόν στην κλίμακα της μικροϊστορίας και οι όροι επιβίωσης μιας γενιάς που βγήκε από τον πόλεμο επίμονη κι ανθεκτική.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.

Διαθέσιμη στο Agora Market.

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Ινδαρές
Σενάριο: Δημήτρης Ινδαρές
Διεύθυνση φωτογραφίας: Δημήτρης Κατσαΐτης
Μοντάζ: Δέσποινα Κονταργύρη
Ήχος: Γιώργος Χελιδονίδης
Μουσική: Νεφέλη Μπερή
Παραγωγοί: Δημήτρης Ινδαρές
Συμπαραγωγή: Χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Έτος Παραγωγής: 2021
Διάρκεια: 46΄
Επικοινωνία: Δημήτρης Ινδαρές, indijim64@gmail.com

Δημήτρης Ινδαρές

Φιλμογραφία

1987 Η κυρία Έρση (μμ μυθοπλασίας)
1991 Το κυνήγι της πάπιας (μμ μυθοπλασίας)
1995 Ο τσαλαπετεινός του Wyoming (μυθοπλασίας)
1996 Περί χαρακτικής
1999 Πάτρα, μια περιπλάνηση
2003 Γαμήλια νάρκη (μυθοπλασίας)
2021 Μνήμη με ουρά