Parsi

Parsi

Ελληνική πρεμιέρα
To No es (Δεν είναι) είναι ένα «συσσωρευτικό ποίημα» του Μαριάνο Μπλατ, ένα ποίημα του οποίου η διαδικασία συγγραφής διαρκεί ισοβίως. Το κείμενο του ποιήματος –στο οποίο προστίθενται στίχοι επί μέρες, μήνες, χρόνια– μπορεί να περιλαμβάνει σχεδόν οτιδήποτε «μοιάζει να είναι αλλά δεν είναι»: εικόνες, ανθρώπους, μνήμες, τοπία, φράσεις, ιδέες, κ.ο.κ. Ο σκηνοθέτης Εντουάρντο Γουίλιαμς, με αυτή τη λίστα πραγμάτων να αντηχεί στο μυαλό του, παρατηρεί χώρους και ανθρώπους σε διαρκή κίνηση, για να δημιουργήσει με την ταινία ένα άλλο ποίημα που εφάπτεται, συγκρούεται και στριφογυρίζει δίπλα στο No es.
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Eduardo Williams
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ivandro Cá, Vadinho da Costa, Edmilson Djú, Alfa Kalido Baldé, Richar Dias, Diomedes S Djú, Janaina Casimiro Ié, Nadi Ouadé, Brigila Chico Cá
Μοντάζ: Eduardo Williams
Ήχος: Simón Apostolou
Παραγωγή: Un puma
Παραγωγοί: Nahuel Pérez Bizcayart, María Victoria Marotta, Jerónimo Quevedo
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Γουινέα-Μπισσάου, Αργεντινή, Ελβετία
Έτος Παραγωγής: 2018
Διάρκεια: 23΄
Επικοινωνία: Eduardo Williams, teddywill@gmail.com

Εντουάρντο Γουίλιαμς

Φιλμογραφία

2011 Tan atentos (μμ)
2011 Could See a Puma (μμ)
2013 Que je tombe tout le temps? (μμ)
2014 I Forgot! (μμ)
2016 The Human Surge | Η αυγή του ανθρώπου
2018 Parsi (μμ)

Μαριάνο Μπλατ