Σογιαλισμός

Soyalism

Ελληνική πρεμιέρα
Μια εφιαλτική καταγραφή της ανελέητης καταστροφής των φυσικών πόρων και της ποδοπάτησης των μικροπαραγωγών από τους κολοσσούς της βιομηχανίας τροφίμων. Μια διεισδυτική ματιά στα άδυτα της παγκόσμιας βιομηχανίας παραγωγής χοιρινού κρέατος, που καταδεικνύει τη συσσώρευση ασύλληπτης δύναμης στα χέρια ελάχιστων προνομιούχων στη Δύση και την Κίνα. Από τις τεχνητές λιμνοθάλασσες αποβλήτων στις ΗΠΑ μέχρι την αποψίλωση των δασών του Αμαζονίου για τη μονοκαλλιέργεια σόγιας, ένα δυστοπικό πλάνο καταστροφής παίρνει σάρκα και οστά.
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Enrico Parenti, Stefano Liberti
Διεύθυνση φωτογραφίας: Enrico Parenti
Μοντάζ: Erika Manoni
Μουσική: Stefano Piro
Παραγωγή: Albamada, Elliot Films
Παραγωγοί: Andrea Ricciardi, Susana Trojano
Συμπαραγωγή: Pulitzer Center on Crisis Reporting
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ιταλία
Έτος Παραγωγής: 2018
Διάρκεια: 65΄
Επικοινωνία: Elliot Films, elliotfilms.info@gmail.com

Ενρίκο Παρέντι

Φιλμογραφία

2010 Standing Army (συν-σκηνοθεσία)
2011 Zewdu the street child (μμ)
2013 Container 158 (συν-σκηνοθεσία)
2013 While the Train Runs (μμ)
2016 Shakespeare on the Rocks
2018 The Body Electric (μμ)
2018 Soyalism

Στέφανο Λιμπέρτι

Φιλμογραφία

2010 The Hell of Child- Wizards
2012 Closed Sea (συν-σκηνοθεσία)
2013 Container 158 (συν-σκηνοθεσία)
2018 Soyalism