Η ιστορία του εμφυλίου πολέμου

Istoriya Grazhdanskoy Voiny

Ελληνική πρεμιέρα
Στο ξεκίνημα της καριέρας του, ο Τζίγκα Βερτόφ, ο πιο γνωστός σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ στον κόσμο, γύρισε ένα επικό ντοκιμαντέρ με θέμα τον Εμφύλιο Πόλεμο στη Ρωσία. Το 2022 σηματοδοτεί 100 χρόνια από το τέλος του Πολέμου, κι έτσι αυτό το αφανές αριστούργημα επανεμφανίζεται μετά από 100 χρόνια, κατά τα οποία τα ίχνη του μυστηριωδώς αγνοούνταν.
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.

Διαθέσιμη στο Agora Market.

Σκηνοθεσία: Τζίγκα Βερτόφ, Nικολάι Ιζβόλοφ (αποκατάσταση)
Σενάριο: Dziga Vertov
Ήχος: Roger Miller, Terry Donahue (The Anvil Orchestra)
Μουσική: Roger Miller, Terry Donahue (The Anvil Orchestra)
Παραγωγή: Grinberg Bros, Aerogroup
Παραγωγοί: Konstantin Grinberg-Vertogradsky
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Α/Μ
Χώρα Παραγωγής: Ρωσία
Έτος Παραγωγής: 2021
Διάρκεια: 94΄
Επικοινωνία: Aerogroup & Grinberg Brothers

Τζίγκα Βερτόφ

Φιλμογραφία

1924 Kino Eye
1926 The Sixth Part of the World
1927 The Eleventh Year
1929 Man with a Movie Camera
1934 Three Songs About Lenin
1937 Lullaby
2018 Anniversary of the Revolution
2021 The History of the Civil War

Nικολάι Ιζβόλοφ

Φιλμογραφία

2018 Anniversary of the Revolution
2021 The History of the Civil War