ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ – Η μνήμη του τόπου

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ – Η μνήμη του τόπου

Παγκόσμια πρεμιέρα
«… Xιλιάδες αγωνιστές σε όλο τον κόσμο είχαν δώσει ό,τι είχαν για ένα σκοπό που, όπως πίστευαν, όπως έλεγαν, ήταν μεγαλύτερος από τους ίδιους, μα που τελικά αποδείχτηκε πως το μεγαλείο του ήταν αυτοί οι ίδιοι» (Κρις Μαρκέρ). Ο Γιάννης Λιονάκης, επικηρυγμένος αντάρτης 87 χρονών, σ’ ένα ταξίδι αποχαιρετισμού στον τόπο που καθόρισε τη ζωή του.
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.

Διαθέσιμη στο Agora Market.

Σκηνοθεσία: Σταύρος Ψυλλάκης
Σενάριο: Σταύρος Ψυλλάκης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Χρήστος Ασημακόπουλος
Μοντάζ: Σταύρος Ψυλλάκης
Ήχος: Ανάστασης Εφεντάκης, Βαγγέλης Φάμπας, Αλέξης Φάλαντας
Μουσική: Μανώλης Αγγελάκης
Παραγωγή: Βαγγέλης Φάμπας – Massive Productions
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Έτος Παραγωγής: 2022
Διάρκεια: 88΄
Επικοινωνία: Stavros Psillakis (stavrospsill@gmail.com),Vangelis Fampas “Massive Productions” (massiveproductions.gr@gmail.com)

Σταύρος Ψυλλάκης

Φιλμογραφία

2000 Ο άνθρωπος που ενόχλησε το σύμπαν
2009 Άλλος δρόμος δεν υπήρχε
2012 ΜΕΤΑΞΑ ακούγοντας το χρόνο
2014 Μικρές ιστορίες Ρομά
2015 Ολυμπία (μμ)
2015 Το μέσα φως
2019 ΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΥΣ συναντήσεις με τον Γιώργο Μανιάτη
2021 Οφειλή
2022 ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ – Η μνήμη του τόπου