Ο παππούς μου ο Παπαφλέσσας

Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ

Παγκόσμια πρεμιέρα
Μια τρυφερή ματιά στον ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης. Ο Παπαφλέσσας ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη την εποχή του Ρομαντισμού και έγινε μέλος της επαναστατικής οργάνωσης «Φιλική Εταιρεία», αναλαμβάνοντας το καθήκον να ξεσηκώσει τους σκλαβωμένους ενάντια στην Οθωμανική αυτοκρατορία.Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει τους ήρωες; Έχουν ελαφρυντικά για τα λάθη τους;
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.

Διαθέσιμη στο Agora Market.

Σκηνοθεσία: Κλεώνη Φλέσσα
Σενάριο: Κλεώνη Φλέσσα
Διεύθυνση φωτογραφίας: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Μοντάζ: Μπονίτα Παπαστάθη
Ήχος: Γιώργος Πόταγας
Μουσική: Αρίων Γυφτάκης
Παραγωγή: Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας
Παραγωγοί: Τζίνα Πετροπούλου
Συμπαραγωγή: Περιφέρεια Πελοποννήσου
Αφήγηση: Παναγιώτης Εξαρχέας, Κλεώνη Φλέσσα
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Έτος Παραγωγής: 2022
Διάρκεια: 70΄
Ελληνική διανομή: Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας (Τζίνα Πετροπούλου, ginapetropoulou@hotmail.com)
Επικοινωνία: Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας (Τζίνα Πετροπούλου, ginapetropoulou@hotmail.com)
Animation: Μπάμπης Αλεξιάδης

Κλεώνη Φλέσσα

Φιλμογραφία

1981 Μια καθημερινή ιστορία (μμ)
1983 Θαλασσογραφία (μμ)
1992 Οι πρώτες δασκάλες
1994 Από τη Σαπφώ στην Κασσιανή
1996 Μάσκες και Οράματα (σειρά ντοκ)
1999 Εγγονόπουλος – Εμπειρίκος
2002 Πάμε για ένα ούζο; (μυθοπλασίας)
2006 Κασσιανή – H υμνογράφος του 8ου αιώνα
2010 Ελένη Μπούκουρη Αλταμούρα
2013 Ες αύριον τα σπουδαία – Πορτρέτα του αύριο: Δημήτρης Καρατζάς
2015 Νίκος Δραγούμης, ένας ζωγράφος στη σκιά της ιστορίας
2017 MIET – 50 χρόνια πολιτισμός
2019 Σμιλεύοντας το Μάρμαρο – Χρήστος Ριγανάς
2019 Λάρισα, η Πελασγίς στο πέρασμα των αιώνων
2022 Ο παππούς μου ο Παπαφλέσσας