Μίλαν Κούντερα – Από το Αστείο στην Ασημαντότητα

Milan Kundera – From The Joke to Insignificance

Διεθνής πρεμιέρα

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον Μίλαν Κούντερα. Εδώ και 30 χρόνια δεν έχει δώσει ούτε μία συνέντευξη, ούτε εμφανίζεται δημόσια, οπότε πρέπει να ανακαλύψουμε πράγματα για τον συγγραφέα μέσα από το έργο του. Τα δοκίμιά του και οι φιλοσοφικές συζητήσεις στα μυθιστορήματά του αποκαλύπτουν πολλά. Ποιο είναι το στοιχείο του έργου του Κούντερα που του έδωσε τις διαστάσεις του θρύλου;

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.

Διαθέσιμη στο Agora Market.

Σκηνοθεσία: Μίροσλαβ Σμιντμάγιερ
Σενάριο: Miloslav Šmídmajer
Διεύθυνση φωτογραφίας: Miroslav Souček
Μοντάζ: Jakub Vansa
Ήχος: Stepan Mamula
Μουσική: Petr Malásek
Ηθοποιοί: Yasmina Reza, B.H.Lévy, Jean-Claude Carrière, Jean-Paul Enthoven, Alain Finkielkraut, Λάκης Προγκίδης, Antoine Gallimard
Παραγωγή: Bio Illusion s.r.o.
Παραγωγοί: Miloslav Šmídmajer
Συμπαραγωγοί: Jirina Budikova, Stepan Mamula
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο, A/M
Χώρα Παραγωγής: Τσεχία
Έτος Παραγωγής: 2021
Διάρκεια: 95΄
Επικοινωνία: Wide

Μίροσλαβ Σμιντμάγιερ

Φιλμογραφία

1990 Hold that dram tight... (TV)
1996 Profession: Cinematographer
2009 It Is Hell with the Princess (μυθοπλασίας)
2012 I Wake Up Yesterday (μυθοπλασίας)
2013 Nazareth Until We Drop
2021 Jan Werich: If Somebody Already Is
2021 Milan Kundera – From The Joke to Insignificance