Tickled

Tickled

Σερφάροντας στο Διαδίκτυο, ο Νεοζηλανδός ρεπόρτερ Ντέιβιντ Φέριερ καταλήγει να παρακολουθεί βίντεο από έναν αλλόκοτο «διαγωνισμό αντοχής στο γαργαλητό», στο οποίο νεαροί –δεμένοι χειροπόδαρα– πληρώνονται για να τους γαργαλούν. Όταν επικοινωνεί με την εταιρεία παραγωγής, αντί για απαντήσεις δέχεται προσβολές για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις καθώς και απειλές για νομικές κυρώσεις σε περίπτωση που συνεχίσει να σκαλίζει το θέμα. Προφανώς και θα κάνει του κεφαλιού του, ξεσκεπάζοντας εντέλει ένα σκοτεινό κύκλωμα που εκβιάζει και συκοφαντεί τα θύματά του. Οπλισμένος με θάρρος και χιούμορ, ο Φέριερ είναι αποφασισμένος να βρει την άκρη του νήματος σε αυτή την απίθανη ιστορία.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές σε φυσικές αίθουσες.


Σκηνοθεσία: David Farrier & Dylan Reeve
Διεύθυνση φωτογραφίας: Dominic Fryer
Μοντάζ: Simon Coldrick
Μουσική: Rodi Kirkcaldy, Florian Zwietnig
Ηθοποιοί: David Farrier, Dylan Reeve
Παραγωγή: A Ticklish Tale, Fumes Production, Horseshoe Films
Παραγωγοί: Carthew Neal
Executive producer: Justin Pemberton
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Νέα Ζηλανδία
Έτος Παραγωγής: 2016
Διάρκεια: 92΄
Επικοινωνία: Magnolia Pictures, international@magpictures.com
Βραβεία/Διακρίσεις: Καλύτερο Μοντάζ σε Ντοκιμαντέρ – Βραβεία New Zealand Film and TV 2017

Ντέιβιντ Φέριερ

Ο δημοσιογράφος Ντέιβιντ Φέριερ γεννήθηκε το 1982, στη Νέα Ζηλανδία. Είναι ο συν-σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ Tickled, που πραγματοποίησε την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Σάντανς το 2016, εισπράττοντας κολακευτικά σχόλια, αλλά και απειλές για μηνύσεις και αγωγές. To 2018 ανέλαβε χρέη παρουσιαστή στην τηλεοπτική σειρά Σκοτεινός τουρισμός του Netflix, όπου επισκέπτεται σκιώδεις, παράξενους ή ακόμη και επικίνδυνους τουριστικούς προορισμούς.

Φιλμογραφία

2016 Tickled (ντοκ)
2017 The Tickle King (ντοκ μμ)
2018 Dark Tourist (τηλεοπτική σειρά ντοκ)

Ντίλαν Ριβ

Με θητεία στη γραφιστική, στο μάρκετινγκ και στην τεχνολογία πληροφοριών, ο Ντίλαν Ριβ εργάζεται ως υπεύθυνος post-production στην τηλεοπτική σειρά Shortland Street, που προβάλλεται στη Νέα Ζηλανδία επί 27 συναπτά έτη! Το 2016 ο Ριβ ένωσε τις δυνάμεις του με τον Ντέιβιντ Φέριερ, με τον οποίο σκηνοθέτησαν το ντοκιμαντέρ Tickled, που απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια.

Φιλμογραφία

2008 The End (μμ)
2012 Tilting at Windmills (μμ)
2013 Incredibly Advanced Robotics (μμ)
2014 Morgan's Time (μμ)
2016 Tickled (ντοκ)
2017 The Tickle King (ντοκ μμ)