Εισιτήρια 60ού Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Εκδοτήρια εισιτηρίων:
Πλατεία Αριστοτέλους, Αποθήκη Δ, Αποθήκη 1, Μακεδονικόν, Κέντρο Πολιτισμού “Χρήστος Τσακίρης” Δήμου Παύλου Μελά, Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Συκεών
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 10:00-24:00 (ειδικά για Παύλο Μελά και Συκιές 16:30-23:00)
Τιμή εισιτηρίου: 6€ (ειδικά για Παύλο Μελά και Συκιές 5€)
Ειδική προσφορά για αγορές μέσω www.filmfestival.gr: 5€

 

Κανονισμοί εισιτηρίων
- Μετά την έναρξη της προβολής δεν επιτρέπεται η είσοδος στην αίθουσα.
- Εισιτήρια που έχουν απολεσθεί δεν μπορούν να αντικατασταθούν.
- Πέντε λεπτά πριν από την έναρξη της προβολής εκδίδονται εισιτήρια, εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.
- Οι θέσεις στην αίθουσα δεν είναι αριθμημένες.
- Μετά τη λήξη κάθε προβολής είναι απαραίτητη η αποχώρηση από την αίθουσα.
- Εισιτήρια αξίας 6€ επιστρέφονται μέχρι και τρεις ώρες πριν από την έναρξη της προβολής.

 

Κουπόνια προβολών αξίας 40€
10 κουπόνια ανταλλάξιμα με 10 εισιτήρια
Διαθέσιμα στα ταμεία και στα πωλητήρια του Φεστιβάλ. Για την είσοδό σας στις προβολές είναι απαραίτητη η έκδοση εισιτηρίου στα ταμεία του Φεστιβάλ. Τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί με κουπόνια προβολών δεν επιστρέφονται και δεν ανταλλάσσονται.

 

Αγορά εισιτηρίων μέσω www.filmfestival.gr
Η παραλαβή των εισιτηρίων γίνεται πριν από την έναρξη της προβολής, από τα εκδοτήρια.
Προσοχή: τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί μέσω ίντερνετ στην ειδική τιμή των 5€ δεν επιστρέφονται και δεν ανταλλάσσονται.

 

Διαπιστεύσεις/Προσκλήσεις
Οι κάτοχοι διαπιστεύσεων και προσκλήσεων έχουν τη δυνατότητα ελεύθερης εισόδου στις προβολές. Απαραίτητη είναι η έκδοση εισιτηρίου μηδενικής αξίας. Για την είσοδο στην προβολή απαιτείται η επίδειξη του εισιτηρίου και της κάρτας διαπίστευσης. Οι κάτοχοι διαπιστεύσεων μπορούν να εκδώσουν εισιτήρια για την ίδια και την επόμενη ημέρα.
Για τις προσκλήσεις εκδίδεται εισιτήριο μόνο την ημέρα της προβολής. Δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής ή αλλαγής του εισιτηρίου.

 

VR
Οι προβολές γίνονται σε καθημερινή βάση από τις 15:00 έως τις 20:00 κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ (1-10 Νοεμβρίου 2019).
Εισιτήρια για τις VR προβολές μπορείτε να προμηθευτείτε μόνο στο Μουσείο Κινηματογράφου.
Τιμή εισιτηρίου: 3€ (2€ για τα μέλη CineΚάρταF), 8€ πακέτο για όλες τις προβολές.
Δεν παρέχεται η δυνατότητα κράτησης θέσης ή προαγοράς εισιτηρίου. Οι προβολές γίνονται στα αγγλικά ή με αγγλικούς υπότιτλους. Iσχύουν διαπιστεύσεις, προσκλήσεις προβολών και κουπόνια προβολών.

 

Προσβασιμότητα
Η Κίνηση Ανάπηρων Καλλιτεχνών σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη της Alpha Bank έχει διασφαλίσει και φέτος τις συνθήκες προσβασιμότητας στο φεστιβάλ. Οι παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο δομημένο περιβάλλον πέρυσι, σε συνδυασμό με την προετοιμασία δύο καθολικά προσβάσιμων ταινιών με ακουστική περιγραφή και υπότιτλους SDH, καθώς και 20 περίπου ταινιών με προσαρτημένους ενδογλωσσικούς υπότιτλους, έχουν ως στόχο να προσφέρουν σε όλους ισότιμη πρόσβαση στον κινηματογράφο.

 

Μεσημεριανή Ζώνη Προβολών
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Aegean παραχωρεί και φέτος το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου σε φοιτητές, ανέργους, πολυτέκνους, άτομα άνω των 65 ετών και κατόχους Κάρτας Πολιτισμού στις προβολές με ώρα έναρξης έως και τις 15:30 – εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.
Απαραίτητη είναι η έκδοση μηδενικού εισιτηρίου με την επίδειξη του αντίστοιχου αποδεικτικού (ελληνική φοιτητική ταυτότητα ή κάρτα ISIC / βεβαίωση ανεργίας σε ισχύ / κάρτα πολυτέκνων / αστυνομική ταυτότητα / Κάρτα Πολιτισμού). Εκδίδεται εισιτήριο μόνο την ημέρα της προβολής. Δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής ή αλλαγής του εισιτηρίου.