Εισιτήρια Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Τα εισιτήρια του Φεστιβάλ εκδίδονται ONLINE στο www.filmfestival.gr και στο www.viva.gr 
Τιμή εισιτηρίου: €6

Η πώληση των εισιτηρίων ξεκινά 1/11/2022

 

Κανονισμοί εισιτηρίων

- Μετά την έναρξη της προβολής δεν επιτρέπεται η είσοδος στον κινηματογράφο.
- Κατά την είσοδο είναι απαραίτητη η επίδειξη τυπωμένου ή ηλεκτρονικού εισιτηρίου με εμφανές το barcode.
- Εισιτήρια που έχουν απολεσθεί δεν αντικαθίστανται.
- Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες.
- Εισιτήρια αξίας €6 επιστρέφονται μέχρι και την προηγούμενη ημέρα της προβολής. Πληροφορίες για την διαδικασία της επιστροφής είναι διαθέσιμες στο http://on.tiff.gr/refundticket

 

Πακέτο 10 προβολών αξίας €40

Το πακέτο προβολών διατίθεται αποκλειστικά online και ανταλλάσσεται με 10 εισιτήρια. Ισχύει αποκλειστικά για τις προβολές σε κινηματογράφους, ενώ δεν ισχύει για τις online προβολές. Για την είσοδό σας στις προβολές είναι απαραίτητη η online έκδοση εισιτηρίου μηδενικής αξίας. Τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί με κουπόνια προβολών δεν επιστρέφονται και δεν ανταλλάσσονται. Το πακέτο δεν μπορεί να εξαργυρωθεί σε τελετές έναρξης / λήξης και ειδικές προβολές.
Πληροφορίες για την αγορά και τη χρήση του πακέτου προβολών είναι διαθέσιμες στο http://on.tiff.gr/10pack

 

Immersive / VR

Τιμή εισιτηρίου: 2€ για κάθε προβολή, 8€ πακέτο για όλες τις προβολές.
Οι προβολές γίνονται καθημερινά από τις 15:00 έως τις 20:00 σε όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ. Εισιτήρια για τις Immersive προβολές μπορείτε να προμηθευτείτε αποκλειστικά στο χώρο των προβολών.
Δεν παρέχεται η δυνατότητα κράτησης θέσης ή προαγοράς εισιτηρίου. Οι προβολές γίνονται στα αγγλικά ή με αγγλικούς υπότιτλους. Ισχύουν διαπιστεύσεις και προσκλήσεις προβολών.

 

Διαπιστεύσεις

Οι κάτοχοι διαπιστεύσεων έχουν τη δυνατότητα ελεύθερης εισόδου σε προβολές. Απαραίτητη είναι η online έκδοση εισιτηρίου μηδενικής αξίας με τη χρήση του κωδικού διαπίστευσης. Για την είσοδο στην προβολή απαιτείται η επίδειξη του εισιτηρίου και της κάρτας διαπίστευσης. Τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί με κάρτα διαπίστευσης δεν επιστρέφονται και δεν ανταλλάσσονται.

 

Προσκλήσεις

Για τη χρήση της πρόσκλησης, είναι απαραίτητη η online έκδοση εισιτηρίου μηδενικής αξίας. Η έκδοση του εισιτηρίου πραγματοποιείται αποκλειστικά online με χρήση του κωδικού που αναγράφεται στην πρόσκληση. Τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί με πρόσκληση δεν επιστρέφονται και δεν ανταλλάσσονται. Πληροφορίες για τον τρόπο εξαργύρωσης της πρόσκλησης είναι διαθέσιμες στο http://on.tiff.gr/invitation

 

Μεσημεριανή ζώνη προβολών

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Aegean προσφέρει σε φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους, ΑμεΑ και θεατές άνω των 65 ετών δωρεάν εισιτήρια για τις προβολές του Φεστιβάλ με ώρα έναρξης έως τις 15:30.
Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αποκτήσει δωρεάν ένα πακέτο 5 εισιτηρίων προσκομίζοντας το αντίστοιχο αποδεικτικό (ελληνική ακαδημαϊκή ταυτότητα ή κάρτα ISIC / πρόσφατη βεβαίωση ανεργίας που έχει ισχύ 30 ημέρες από την έκδοση της / κάρτα πολυτέκνων / αστυνομική ταυτότητα / Κάρτα μετακινήσεων ΟΑΣΘ ΑμεΑ ή Δελτίο Κυκλοφορίας Πολιτικού Αναπήρου ή Γνωμάτευση ΚΕΠΑ/ΑΣΥΕ/ΑΝΥΕ/ΑΑΥΕ ή Κάρτα στάθμευσης ΑμεΑ). Τα εισιτήρια δεν επιστρέφονται και δεν ανταλλάσσονται.
Η παραλαβή του δωρεάν πακέτου 5 εισιτηρίων μπορεί να γίνει μόνο από το ταμείο 1 του Ολύμπιον.
Για την είσοδό στις προβολές είναι απαραίτητη η ONLINE έκδοση μηδενικού εισιτηρίου.

 

>> Είμαστε στη διάθεσή σας κάθε μέρα μέσω live chat για να απαντήσουμε σε ερωτήσεις και απορίες.

 

ONLINE Προβολές

 

Οι ONLINE προβολές του Φεστιβάλ, διεξάγονται στη διεύθυνση http://online.filmfestival.gr
Τιμή εισιτηρίου: €3

*Τα εισιτήρια για τις online προβολές δεν επιστρέφονται και δεν ακυρώνονται.

 

Προσβάσιμες αίθουσες

Οι αίθουσες Ολύμπιον, Τώνια Μαρκετάκη, Φρίντα Λιάππα, Τζον Κασσαβέτης και Σταύρος Τορνές είναι προσβάσιμες σε άτομα με κινητικά προβλήματα.Tο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη της Alpha Bank έχει διασφαλίσει και φέτος τις συνθήκες προσβασιμότητας στο φεστιβάλ. Οι παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν σε δομημένο περιβάλλον, σε συνδυασμό με την προετοιμασία δύο καθολικά προσβάσιμων ταινιών με ακουστική περιγραφή και υπότιτλους SDH, καθώς και 20 περίπου ταινιών με προσαρτημένους ενδογλωσσικούς υπότιτλους, έχουν ως στόχο να προσφέρουν σε όλους ισότιμη πρόσβαση στον κινηματογράφο.