Μετατόπιση

Pa Vend

62ο ΦΚΘ: Ελληνική πρεμιέρα

Κάπου στο μεταπολεμικό Κοσσυφοπέδιο, δυο ντόπιοι παίκτες του πινγκ-πονγκ περιπλανιούνται από τη μια παράξενη τοποθεσία στην άλλη, με όχημα τη φιλοδοξία να κρατήσουν ζωντανό το αγαπημένο τους άθλημα και μεταφέροντας μαζί τους την μοναδική περιουσία του συλλόγου: τα τραπέζια τους.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές σε φυσικές αίθουσες.

Διαθέσιμη στο Agora Market.

Σκηνοθεσία: Σαμίρ Καραχοντά
Διεύθυνση φωτογραφίας: Samir Karahoda
Μοντάζ: Enis Saraçi
Ήχος: Memli Kelmendi, Gëzim Rama
Μουσική: Memli Kelmendi
Ηθοποιοί: Jeton Mazreku, Ermegan Kazazi, Rifat Rifati, Levent Bütüç, Petrit Nuha-Peca
Παραγωγή: SK Pictures
Παραγωγοί: Eroll Bilibani, Memli Kelmendi
Φορμάτ: Ψηφιακό αρχείο
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Κόσοβο
Έτος Παραγωγής: 2021
Διάρκεια: 15'
Επικοινωνία: Radiator IP Sales

* Η ονομασία αυτή χρησιμοποιείται με επιφύλαξη των θέσεων ως προς το καθεστώς και σύμφωνα με την Απόφαση του ΣΑ ΗΕ 1244/1999 και τη Γνωμοδότηση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης σχετικά με τη διακήρυξη ανεξαρτησίας του Κοσόβου.

Σαμίρ Καραχοντά

Ο Σαμίρ Καραχοντά ξεκίνησε να εργάζεται ως φωτογράφος το 1992. Το 2003 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη φωτογραφία στην Ακαδημία Καλών Τεχνών στο Πανεπιστήμιο Mimar Sinan της Κωνσταντινούπολης. Παράλληλα με τη φωτογραφία, εργάζεται επίσης ως διευθυντής φωτογραφίας σε ταινίες, καθηγητής και επιμελητής του προγράμματος ταινιών μικρού μήκους του φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ και Μικρού Μήκους DokuFest στο Πρίζρεν. Έκανε το ντεμπούτο του στη σκηνοθεσία με το μικρού μήκους ντοκιμαντέρ του In Between, το οποίο έκανε την πρεμιέρα του στην Μπερλινάλε ως η πρώτη κοσοβάρικη ταινία που διαγωνίστηκε στο συγκεκριμένο φεστιβάλ. Το In Between ήταν επίσης υποψήφιο για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου. Οι Εκτοπισμένοι είναι η δεύτερη μικρού μήκους ταινία του, η οποία έκανε την πρεμιέρα της στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ Καννών.

Φιλμογραφία

2019 In Between (μμ ντοκ)
2021 Displaced (μμ)