Πώς νίκησα την κόλλα και τον μπρούτζο

Kako Sam Pobedio Lepak I Bronzu

62ο ΦΚΘ: Ελληνική πρεμιέρα

Καθώς παρακολουθούμε την καθημερινότητα του Μιχάιλο, ενός εργάτη εργοστασίου σε μια παραμελημένη βιομηχανική πόλη, άνθρωποι από το κοντινό του περιβάλλον καταθέτουν μαρτυρίες για τη ζωή του. Ενίοτε αυτοί οι άνθρωποι φαίνονται να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής ρουτίνας του Μιχάιλο, όμως από τη στιγμή που ο χαρακτήρας φεύγει από τη σκηνή, οι φωνές τους γίνονται φωνές του αφηγητή. Όλοι αυτοί δεν ξέρουν όμως ότι ο Μιχάιλο έχει εμμονή με το να κλέβει εργαλεία από το εργοστάσιο και υποφέρει από έναν χαμένο έρωτα. Έτσι, τους έρχεται ξαφνικό κάτι που συμβαίνει ένα πρωί.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές σε φυσικές αίθουσες.

Διαθέσιμη στο Agora Market.

Σκηνοθεσία: Βλάντιμιρ Βούλεβιτς
Σενάριο: Vladimir Vulević
Διεύθυνση φωτογραφίας: Luka Papić
Μοντάζ: Vladimir Vulević, Luka Papić
Ήχος: Vladimir Jovanović, Jakov Munižaba
Ηθοποιοί: Hasan Čičić, Rasim Ćelamehmetović, Saša Bjelić, Iva Bjelić, Dragana Vidaković, Dragana Lalović, Vladimir Vulević
Παραγωγή: Ranč production
Παραγωγοί: Vladimir Vulević, Srđa Vučo
Συμπαραγωγή: HFBK Hamburg
Φορμάτ: Ψηφιακό αρχείο
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Σερβία, Γερμανία
Έτος Παραγωγής: 2020
Διάρκεια: 30'
Επικοινωνία: Vladimir Vulević

Βλάντιμιρ Βούλεβιτς

Ο Βλάντιμιρ Βούλεβιτς γεννήθηκε το 1984 στο Πρίμποϊ της Γιουγκοσλαβίας. Σπούδασε Παγκόσμια Λογοτεχνία και Θεωρία Λογοτεχνίας στο Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου και ακολούθησε σπουδές Κινηματογράφου στο Πανεπιστήμιο HFBK του Αμβούργου, παρακολουθώντας μαθήματα της Άντζελα Σανελέκ. Έχει εκδώσει δύο έμμετρα δράματα, το Remembrance from Formaldehyde (2010) και το Ananke Ferdidurke (2012), ενώ επίσης έχει σκηνοθετήσει τέσσερις ταινίες μικρού μήκους: τις Larva, Pupa (2017), Allusion to Injuries (2018), Your Rooms, White and Purple (2019) και How I Beat Glue and Bronze (2021).

Φιλμογραφία

2017 Larva, Pupa (μμ)
2018 Allusion to Injuries (μμ)
2019 Your Rooms, White and Purple (μμ)
2021 How I Beat Glue and Bronze (μμ)