Θολή γραμμή

Θολή γραμμή

Παγκόσμια πρεμιέρα

Οι εικόνες ενώνονται συνειρμικά, σε ένα ταξίδι ονειρικό. Η σχέση ενός ζευγαριού, η επιθυμία τους να είναι μαζί, η δυσκολία. Φεύγουν, δραπετεύουν από μια πραγματικότητα που τους πνίγει, για να έρθουν πιο κοντά, αλλά το κοντά τους απομακρύνει. Βρίσκονται σε μέρη άγνωστα, συγκρούονται, ερωτεύονται. Μια πορεία σε ένα τεντωμένο σχοινί, σε μια θολή γραμμή.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.

Διαθέσιμη στο Agora Market.

Σκηνοθεσία: Μένιος Καραγιάννης
Σενάριο: Μένιος Καραγιάννης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ηρακλής Κουγεμήτρος
Μοντάζ: Μένιος Καραγιάννης
Ήχος: Τάσος Δράζιος
Μουσική: Απόστολος Δημητρακόπουλος
Ηθοποιοί: Ηλιάνα Μαυρομάτη, Όμηρος Πουλάκης, Αγγελίνα Ρήγα, Αλέξης Κροκιδάς
Παραγωγοί: Μένιος Καραγιάννης
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Έτος Παραγωγής: 2022
Διάρκεια: 89΄
Επικοινωνία: Μένιος Καραγιάννης (men.carayan@gmail.com)

Μένιος Καραγιάννης

Ο Μένιος Καραγιάννης γεννήθηκε στην Καρδίτσα. Σπούδασε φωτογραφία στο Παρίσι και κινηματογράφο στη Στοκχόλμη, όπου και εργάστηκε για αρκετά χρόνια ως σκηνοθέτης και σεναριογράφος. Έχει δουλέψει τόσο με ταινίες ντοκιμαντέρ όσο και μυθοπλασίας.

Φιλμογραφία

2016 33.333 Η Οδύσσεια του Νίκου Καζαντζάκη (ντοκ)
2017 deadline (ντοκ)
2018 Πατρίδα από μάρμαρο (ντοκ)
2019 Το άλογο που είμαι (ντοκ)
2020 Η μουσική των πραγμάτων (ντοκ)
2021 Αλάστωρ (ντοκ)
2022 Θολή γραμμή