Μπλόντι

Blondi

64ο ΔΦKΘ: Ελληνική πρεμιέρα

Η Μπλόντι κοντεύει τα 40. Έχει έναν εικοσάρη γιο, τον Μίρκο, με τον οποίο είναι καλά φιλαράκια, αλλά ενώ ο Μίρκο έχει στόχους στη ζωή του και προσπαθεί να τους πετύχει, η ίδια δείχνει να επιθυμεί να παραμείνει σε μια κατάσταση αιώνιας εφηβείας. Γνωρίστε την Μπλόντι, λοιπόν, ένα αξιολάτρευτο τυπάκι που αρνείται να μεγαλώσει! Η Ντολόρες Φόνσι δίνει μια εκπληκτική ερμηνεία στον ομώνυμο ρόλο, πλάθοντας έναν από τους πιο ενδιαφέροντες γυναικείους ρόλους που μας έχει χαρίσει το σινεμά τελευταία, σε μια αληθινά feelgood κομεντί… «ανηλικίωσης», ακαταμάχητα αισιόδοξη και γεμάτη ενέργεια. Το Μπλόντι υπόσχεται να ζωγραφίσει ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό σας, που θα παραμείνει εκεί για αρκετή ώρα μετά την έξοδο απ’ την κινηματογραφική αίθουσα. Τρυφερό, αστείο, ανθρώπινο, ανέμελο και ατίθασο όπως η υπέροχη ηρωίδα του, δεν σου αφήνει άλλη επιλογή από το να το αγαπήσεις.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές σε φυσικές αίθουσες.


Σκηνοθεσία: Ντολόρες Φόνσι
Σενάριο: Dolores Fonzi, Laura Paredes
Διεύθυνση φωτογραφίας: Javier Julia
Μοντάζ: Susana Leunda
Ήχος: Jésica Suárez Micaela Saiegh
Μουσική: Pedro Osuna
Ηθοποιοί: Dolores Fonzi, Carla Peterson, Rita Cortese, Toto Rovito, Leonardo Sbaraglia
Παραγωγή: La Unión de los Ríos, Gran Vía Productions, Setembro Cine
Παραγωγοί: Santiago Mitre, Dolores Fonzi, Agustina Llambi-Campbell, Santiago Carabante, Mark Johnson, Tom Williams, Fernanda Del Nido
Σχεδιασμός παραγωγής: Micaela Saiegh
Executive producer: Agustina Llambi-Campbell, Santiago Carabante, Lorena Villarreal, Darian De La Fuente
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Αργεντινή, Ισπανία, ΗΠΑ
Έτος Παραγωγής: 2023
Διάρκεια: 90'
Επικοινωνία: Film Factory Entertainment

Ντολόρες Φόνσι

Η Ντολόρες Φόνσι είναι μια Αργεντινή ηθοποιός, σεναριογράφος και παραγωγός με σημαντική καριέρα στον κινηματογράφο και στις σειρές. Πρωταγωνίστησε σε ταινίες όπως το Black Box του Λούις Ορτέγα, το Bottom of The Sea του Νταμιάν Σιφρόν, το The Aura του Φαμπιάν Μπιλίνσκι, το In The Open του Ερνάν Μπελόν, αλλά και το Paulina και Ο Πρόεδρος του Σαντιάγο Μίτρε. Είναι επίσης η πρωταγωνίστρια της ταινίας Fever Dream της Κλαούντια Γιόσα. Αυτή είναι η πρώτη ταινία που έχει σκηνοθετήσει.

Φιλμογραφία

2023 Blondi