Φυσαρμόνικα Μαν

Harmonica Man

Ένας πατέρας έχει απαγάγει την κόρη του. Έχοντας ξεμείνει από λεφτά, ταξιδεύουν με το αυτοκίνητο, προσπαθώντας να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Σκούρας
Σενάριο: Αλέξανδρος Σκούρας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
Μοντάζ: Δημήτρης Πολύζος, Νίκος Βαβούρης, Αλέξανδρος Σκούρας
Ήχος: Άρης Λουζιώτης
Ηθοποιοί: Μάκης Παπαδημητρίου, Κυβέλη Βλάχου, Σύλλας Τζουμέρκας, Θανάσης Δόβρης, Κωνσταντίνος Σειραδάκης, Ελένη Βεργέτη
Παραγωγή: ΕΡΤ
Παραγωγοί: Αλέξανδρος Σκούρας
Σκηνικά: Κυριακή Τσίτσα
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Έτος Παραγωγής: 2020
Διάρκεια: 19'
Επικοινωνία: Alexandros Skouras askouras81@yahoo.gr
Βραβεία/Διακρίσεις: Βραβείο Σκηνοθεσίας «Τώνιας Μαρκετάκη» – 43ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας 2020

Αλέξανδρος Σκούρας

Γεννήθηκε το 1981. Σπούδασε Οικονομικά και Φιλοσοφία, αλλά εργάζεται ως σεναριογράφος και σκηνοθέτης.

Φιλμογραφία

2011 Gran Partita (μμ)
2013 807 (μμ)
2013 Τρένα (μμ)
2016 Κύβος (μμ)
2018 Αναζητώντας τον Καζαντζάκη (ντοκ)
2020 Φυσαρμόνικα Μαν (μμ)