Κρίσα

Krisha

Όταν η Κρίσα εμφανίζεται την Ημέρα των Ευχαριστιών στο σπίτι της αδερφής της στο Τέξας, η οικογένεια την υποδέχεται με ζεστασιά, αλλά και καχυποψία. Ενόσω η Κρίσα καταπιάνεται με την προετοιμασία της γαλοπούλας, προσπαθώντας να αναπληρώσει για τον χαμένο χρόνο, ένα αίσθημα ανησυχίας διαποτίζει την ατμόσφαιρα. Η ένταση κορυφώνεται, καθώς η προσπάθεια της Κρίσα να μονοιάσει με τους δικούς της πέφτει στο κενό, φέρνοντας στο προσκήνιο μυστικά και βαθιά ριζωμένες πικρίες που βυθίζουν τα πρόσωπα σε μια συναισθηματικά φορτισμένη αποτίμηση του οικογενειακού δεσμού.
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές σε φυσικές αίθουσες.


Σκηνοθεσία: Trey Edward Shults
Σενάριο: Trey Edward Shults
Διεύθυνση φωτογραφίας: Drew Daniels
Μοντάζ: Trey Edward Shults
Ήχος: Tim Rakoczy
Μουσική: Brian McOmber
Ηθοποιοί: Krisha Fairchild, Robyn Fairchild, Bill Wise, Chris Doubek, Olivia Grace Applegate
Παραγωγοί: Justin R. Chan, Trey Edward Shults, Wilson Smith, Chase Joliet
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: ΗΠΑ
Έτος Παραγωγής: 2015
Διάρκεια: 83΄
Επικοινωνία: Visit Films, info@visitfilms.com
Βραβεία/Διακρίσεις: Μεγάλο βραβείο της Επιτροπής, Bραβείο Κοινού – SXSW IFF 2015, Βραβείο Καλύτερης Ταινίας – Taormina IFF 2015, Βραβείο των Κριτικών – Deauville IFF 2015

Τρέι Έντουαρντ Σουλτς

Ο Τρέι Έντουαρντ Σουλτς γεννήθηκε στο Χιούστον του Τέξας. Έχοντας πρώτα εργαστεί ως ασκούμενος και ως βοηθός παραγωγής στις ταινίες του Τέρενς Μάλικ Το δέντρο της ζωής, Voyage of Time και Song to Song, ο Σουλτς σκηνοθέτησε τη μικρού μήκους ταινία Κρίσα το 2014. Την επόμενη χρονιά, το μεγάλου μήκους ντεμπούτο του Σουλτς, που έφερε τον ίδιο τίτλο, πραγματοποίησε την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ South by Southwest, αποσπώντας το Μέγα Βραβείο της Κριτικής Επιτροπής.

Φιλμογραφία

2010 Mother and Son (μμ)
2014 Krisha (μμ)
2015 Κρίσα
2017 Έρχεται τη νύχτα