A Pure Place

A Pure Place

Ελληνική πρεμιέρα

Δυο αδέρφια, η Ιρίνα και ο Πολ μεγαλώνουν στο αυστηρό περιβάλλον μια παραθρησκευτικής οργάνωσης σε ένα ελληνικό νησί, με αρχηγό τον μυστηριώδη Φουστ. O Φουστ επιλέγει την Ιρίνα ως εκλεκτή συνοδοιπόρο του και ο Πολ αισθάνεται εγκατάλειψη. Πρέπει να την απελευθερώσει προτού να είναι πολύ αργά, καθώς η σέχτα προετοιμάζει ήδη το βίαιο τέλος της.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.

Διαθέσιμη στο Agora Market.

Σκηνοθεσία: Νικίας Χρυσός
Σενάριο: Νικίας Χρυσός, Lars Henning Jung
Διεύθυνση φωτογραφίας: Yoshi Heimrath
Μοντάζ: Carsten Eder, Stephan Bechinger
Ήχος: Marc Parisotto
Μουσική: John Gürtler, Jan Miserre
Ηθοποιοί: Sam Louwyck, Greta Bohacek, Claude Heinrich, Daniel Strässer
Παραγωγή: Violet Pictures UG
Παραγωγοί: Alexis Wittgenstein
Συμπαραγωγή: View Master Films, ΕΚΚ, ΕΚΟΜΕ
Συμπαραγωγοί: Έφη Σκρομπόλα, Γιώργος Κυριάκος, Κώστας Λαμπρόπουλος
Κοστούμια: Anna Wübber
Σκηνικά: Σπύρος Λάσκαρης
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Γερμανία, Ελλάδα
Έτος Παραγωγής: 2020
Διάρκεια: 91'
Ελληνική διανομή: View Master Films (Έφη Σκρομπόλα)
Επικοινωνία: The Playmaker, worldsales@playmaker.de

Νικίας Χρυσός

Ο Νικίας Χρύσος είναι βραβευμένος σκηνοθέτης και συγγραφέας με έδρα το Βερολίνο. Σπούδασε παραγωγή κινηματογράφου και βίντεο στην Αγγλία, και σκηνοθεσία στο Filmakademie Baden-Wurttemberg. Οι ταινίες του έχουν λάβει διεθνή βραβεία. Η ταινία A Pure Place είναι η δεύτερη μεγάλου μήκους του.

Φιλμογραφία

2003 Down (μμ)
2004 Black Strawberries (μμ)
2004 The Stranger and the Monkey (μμ)
2006 Hochhaus (μμ)
2009 Der Grossvater (μμ)
2011 Mann liebt Hund (μμ)
2015 The Bunker
2021 A Pure Place