Εισιτήρια Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

 

Εκδοτήρια εισιτηρίων: Πλατεία Αριστοτέλους & Λιμάνι
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 10:00-24:00
Εισιτήρια για το Κέντρο Πολιτισμού "Χρήστος Τσακίρης" και το Δημοτικό Θέατρο "Μελίνα Μερκούρη" διατίθενται αποκλειστικά στα ταμεία των συγκεκριμένων αιθουσών μία ώρα πριν την έναρξη κάθε προβολής.
Τιμή εισιτηρίου: €4 (3€, για τις αίθουσες του Κέντρου Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης» και του Δημοτικού Θεάτρου Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη»)

 

ONLINE Αγορά Εισιτηρίων

 

Κανονισμοί εισιτηρίων

- Μετά την έναρξη της προβολής δεν επιτρέπεται η είσοδος στην αίθουσα.
- Εισιτήρια που έχουν απολεσθεί δεν μπορούν να αντικατασταθούν.
- Η είσοδος στην προβολή δεν επιτρέπεται χωρίς εισιτήριο.
- Πέντε λεπτά πριν την έναρξη της προβολής εκδίδονται εισιτήρια, εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.
- Οι θέσεις στην αίθουσα δεν είναι αριθμημένες.
- Μετά τη λήξη κάθε προβολής είναι απαραίτητη η αποχώρησή σας από την αίθουσα.
- Εισιτήρια αξίας €4 επιστρέφονται μέχρι και 3 ώρες πριν την έναρξη της προβολής.

 

Κουπόνια προβολών αξίας €25

10 κουπόνια ανταλλάξιμα με 10 εισιτήρια. Διαθέσιμα στα ταμεία και στα πωλητήρια του Φεστιβάλ. Για την είσοδό σας στις προβολές είναι απαραίτητη η έκδοση εισιτηρίου στα ταμεία του Φεστιβάλ. Τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί με κουπόνια προβολών δεν επιστρέφονται και δεν ανταλλάσσονται.

 

Διαπιστεύσεις – Προσκλήσεις

- Οι κάτοχοι διαπιστεύσεων και προσκλήσεων έχουν τη δυνατότητα ελεύθερης εισόδου στις προβολές. Απαραίτητη είναι η έκδοση εισιτηρίου μηδενικής αξίας. Για την είσοδο στην προβολή απαιτείται η επίδειξη του εισιτηρίου και της κάρτας διαπίστευσης.

- Για τις προσκλήσεις εκδίδεται εισιτήριο μόνο την ημέρα της προβολής. Δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής ή αλλαγής του εισιτηρίου.

 

Ελεύθερη είσοδος

Οι φοιτητές, οι άνεργοι, οι πολύτεκνοι, οι άνω των 65 ετών και οι κάτοχοι Κάρτας Πολιτισμού, δικαιούνται ελεύθερη είσοδο –εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις– στις προβολές με ώρα έναρξης έως και τις 15:30. Απαραίτητη είναι η έκδοση μηδενικού εισιτηρίου με την επίδειξη του αντίστοιχου αποδεικτικού (ελληνική ακαδημαϊκή ταυτότητα ή κάρτα ISIC / πρόσφατη βεβαίωση ανεργίας που έχει ισχύ 30 ημέρες από την έκδοση της / κάρτα πολυτέκνων / αστυνομική ταυτότητα / Κάρτα Πολιτισμού). Εκδίδεται εισιτήριο μόνο την ημέρα της προβολής. Δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής ή αλλαγής του εισιτηρίου.

 

Προσβάσιμες αίθουσες

Οι αίθουσες Ολύμπιον, Τώνια Μαρκετάκη, Φρίντα Λιάππα, Τζον Κασσαβέτης και Σταύρος Τορνές είναι προσβάσιμες σε άτομα με κινητικά προβλήματα.

 

VR

Η γενική είσοδος ανά προβολή ορίζεται στα πέντε ευρώ (5€). Οι προβολές γίνονται σε καθημερινή βάση 16:00-19:00 κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ (2-11 Μαρτίου 2018). Εισιτήρια για τις VR προβολές μπορείτε να προμηθευτείτε μόνο στο InVR (Αριστοτέλους 6, 2310 228228) πριν την έναρξη της προβολής. Δεν παρέχεται η δυνατότητα κράτησης θέσης ή προαγοράς εισιτηρίου. Οι προβολές γίνονται στα αγγλικά ή με αγγλικούς υπότιτλους. Δεν ισχύουν εκπτώσεις, διαπιστεύσεις, προσκλήσεις προβολών και κουπόνια προβολών.

Supported by

Member of

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θεσσαλονίκη

  • Αθήνα

Γραφεία

Πλατεία Αριστοτέλους 10, 546 23 Θεσσαλονίκη

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ.: 2310 378 400
Fax: 2310 285 759
E-mail: info@filmfestival.gr

Γραφεία

Διονυσίου Αρεοπαγίτου 7, 117 42 Αθήνα

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ.: 210 870 6000
Fax: 210 644 8143
E-mail: info@filmfestival.gr

  • Επικαιρότητα

  • Σας ενδιαφέρει...

Loading
Loading

oxen-waisted