ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ

 

Τα εισιτήρια του Φεστιβάλ εκδίδονται ONLINE στο www.filmfestival.gr και στο www.viva.gr.
Τιμή εισιτηρίου: 4€

 

Κανονισμοί εισιτηρίων

 

COVID-Free Festival
Η είσοδος στους κινηματογράφους επιτρέπεται μόνο σε θεατές που διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ. Οι ανήλικοι θεατές ηλικίας 4-17 μπορούν να προσκομίζουν, εναλλακτικά, βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου (rapid test που έχει πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών από την έναρξη της προβολής ή PCR test εντός 72 ωρών από την έναρξη της προβολής) ή βεβαίωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) που έχει πραγματοποιηθεί έως και 24 ώρες πριν την έναρξη της προβολής. Για την είσοδο του κοινού στην αίθουσα θα πραγματοποιείται έλεγχος του εισιτηρίου, του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή της βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού/αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (για τους ανηλίκους ηλικίας 4-17) με παράλληλο έλεγχο ταυτοπροσωπίας (με την επίδειξη ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης) ή με απλή επίδειξη των στοιχείων ταυτοποίησης που το άτομο έχει αποθηκεύσει ψηφιακά, υπό τη μορφή εγγράφου, στην κινητή του συσκευή μέσω της ειδικής εφαρμογής Covid Free GR Wallet.

 

Πακέτο 10 προβολών αξίας 25€
Το πακέτο προβολών διατίθεται αποκλειστικά online και ανταλλάσσεται με 10 εισιτήρια. Ισχύει αποκλειστικά για τις προβολές σε φυσικούς χώρους, ενώ δεν ισχύει για τις online προβολές. Για την είσοδό σας στις προβολές είναι απαραίτητη η online έκδοση εισιτηρίου μηδενικής αξίας. Τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί με κουπόνια προβολών δεν επιστρέφονται και δεν ανταλλάσσονται. Το πακέτο δεν μπορεί να εξαργυρωθεί σε τελετές έναρξης ή λήξης και ειδικές προβολές. Πληροφορίες για την αγορά και την χρήση του πακέτου προβολών είναι διαθέσιμες στο https://on.tiff.gr/10pack.

 

Διαπιστεύσεις
Οι κάτοχοι διαπιστεύσεων έχουν τη δυνατότητα ελεύθερης εισόδου σε προβολές. Απαραίτητη είναι η online έκδοση εισιτηρίου μηδενικής αξίας με τη χρήση του κωδικού διαπίστευσης. Για την είσοδο στην προβολή απαιτείται η επίδειξη του εισιτηρίου και της κάρτας διαπίστευσης. Τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί με κάρτα διαπίστευσης δεν επιστρέφονται και δεν ανταλλάσσονται.

 

Προσκλήσεις
Για τη χρήση της πρόσκλησης είναι απαραίτητη η online έκδοση εισιτηρίου μηδενικής αξίας. Η έκδοση του εισιτηρίου πραγματοποιείται αποκλειστικά online, με χρήση του κωδικού που αναγράφεται στην πρόσκληση. Τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί με πρόσκληση δεν επιστρέφονται και δεν ανταλλάσσονται.
Πληροφορίες για τον τρόπο εξαργύρωσης της πρόσκλησης είναι διαθέσιμες στο https://on.tiff.gr/invitation.

 

Μεσημεριανή ζώνη προβολών
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Aegean προσφέρει σε φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους, ΑμεΑ και θεατές άνω των 65 ετών δωρεάν εισιτήρια για τις προβολές του Φεστιβάλ με ώρα έναρξης έως τις 15:30. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αποκτήσει δωρεάν ένα πακέτο πέντε (5) εισιτηρίων προσκομίζοντας το αντίστοιχο αποδεικτικό (ελληνική ακαδημαϊκή ταυτότητα ή κάρτα ISIC / πρόσφατη βεβαίωση ανεργίας που έχει ισχύ 30 ημέρες από την έκδοση της / κάρτα πολυτέκνων / αστυνομική ταυτότητα / Κάρτα μετακινήσεων ΟΑΣΘ ΑμεΑ ή Δελτίο Κυκλοφορίας Πολιτικού Αναπήρου ή Γνωμάτευση ΚΕΠΑ / ΑΣΥΕ / ΑΝΥΕ / ΑΑΥΕ ή Κάρτα στάθμευσης ΑμεΑ). Τα εισιτήρια δεν επιστρέφονται και δεν ανταλλάσσονται.
Η παραλαβή του δωρεάν πακέτου πέντε (5) εισιτηρίων μπορεί να γίνει μόνο από το ταμείο 1 του Ολύμπιον.
Για την είσοδό στις προβολές είναι απαραίτητη η ONLINE έκδοση μηδενικού εισιτηρίου.

 

>> Είμαστε στη διάθεσή σας κάθε μέρα μέσω live chat για να απαντήσουμε σε ερωτήσεις και απορίες.

 

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ
Οι αίθουσες Ολύμπιον, Τώνια Μαρκετάκη, Φρίντα Λιάππα, Τζον Κασσαβέτης και Σταύρος Τορνές είναι προσβάσιμες σε άτομα με κινητικά προβλήματα. Tο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη της Alpha Bank έχει διασφαλίσει και φέτος τις συνθήκες προσβασιμότητας στο φεστιβάλ. Οι παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν σε δομημένο περιβάλλον, σε συνδυασμό με την προετοιμασία δύο καθολικά προσβάσιμων ταινιών με ακουστική περιγραφή και υπότιτλους SDH, καθώς και 20 περίπου ταινιών με προσαρτημένους ενδογλωσσικούς υπότιτλους, έχουν ως στόχο να προσφέρουν σε όλους ισότιμη πρόσβαση στον κινηματογράφο.

 

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ONLINE ΠΡΟΒΟΛΕΣ

 

Οι ONLINE προβολές του Φεστιβάλ διεξάγονται στη διεύθυνση online.filmfestival.gr.
Τιμή εισιτηρίου: 3€

 

* Τα εισιτήρια για τις online προβολές δεν επιστρέφονται και δεν ακυρώνονται.