ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ

Τα εισιτήρια του Φεστιβάλ εκδίδονται ONLINE στο www.filmfestival.gr και στο www.more.com.
Τιμή εισιτηρίου: 5€

Εκδοτήρια εισιτηρίων: Πλατεία Αριστοτέλους, Αποθήκες Δ και 1, Κινηματογράφος Μακεδονικόν
Ώρες λειτουργίας: 10:00 έως 23:00
Για να αποφύγετε την αναμονή, σας προτείνουμε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά από το www.filmfestival.gr και στο www.more.com

 

Κανονισμοί εισιτηρίων

 

Πακέτο 10 προβολών αξίας 30€
Το πακέτο προβολών διατίθεται αποκλειστικά online και ανταλλάσσεται με 10 εισιτήρια. Ισχύει αποκλειστικά για τις προβολές σε κινηματογράφους, ενώ δεν ισχύει για τις online προβολές. Για την είσοδό σας στις προβολές είναι απαραίτητη η online έκδοση εισιτηρίου μηδενικής αξίας. Τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί με κουπόνια προβολών δεν επιστρέφονται και δεν ανταλλάσσονται. Το πακέτο δεν μπορεί να εξαργυρωθεί σε τελετές έναρξης / λήξης και ειδικές προβολές. Πληροφορίες για την αγορά και τη χρήση του πακέτου προβολών είναι διαθέσιμες στο https://on.tiff.gr/10pack.

 

Οι προβολές του προγράμματος Kids Love Cinema έχουν εισιτήριο 3€.

 

Immersive / VR
Τιμή εισιτηρίου: 3€ για κάθε προβολή, 14€ πακέτο για τις 8 ταινίες του διαγωνιστικού τμήματος.
Οι προβολές γίνονται καθημερινά από τις 13:00 έως τις 21:00 σε όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ.
Εισιτήρια για τις Immersive προβολές μπορείτε να προμηθευτείτε αποκλειστικά στον χώρο των προβολών.
Οι προβολές γίνονται στα αγγλικά ή με αγγλικούς υπότιτλους. Ισχύουν διαπιστεύσεις και προσκλήσεις προβολών.

 

Διαπιστεύσεις
Οι κάτοχοι διαπιστεύσεων έχουν τη δυνατότητα ελεύθερης εισόδου σε προβολές. Απαραίτητη είναι η online έκδοση εισιτηρίου μηδενικής αξίας με τη χρήση του κωδικού διαπίστευσης. Για την είσοδο στην προβολή απαιτείται η επίδειξη του εισιτηρίου και της κάρτας διαπίστευσης. Τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί με κάρτα διαπίστευσης είναι αυστηρά προσωπικά, δεν επιστρέφονται και δεν ανταλλάσσονται. Το Φεστιβάλ έχει καθιερώσει για τους διαπιστευμένους περιβαλλοντικό τέλος (green fee) 10 ευρώ (3 ευρώ για τους διαπιστευμένους φοιτητές σχολών κινηματογράφου) και δεσμεύεται να διαθέσει το ποσό που θα συγκεντρωθεί σε δράσεις βιωσιμότητας που ήδη υλοποιεί.

 

Προσκλήσεις
Για τη χρήση της πρόσκλησης, είναι απαραίτητη η online έκδοση εισιτηρίου μηδενικής αξίας. Η έκδοση του εισιτηρίου πραγματοποιείται αποκλειστικά online με χρήση του κωδικού που αναγράφεται στην πρόσκληση. Τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί με πρόσκληση δεν επιστρέφονται και δεν ανταλλάσσονται.
Πληροφορίες για τον τρόπο εξαργύρωσης της πρόσκλησης είναι διαθέσιμες στο https://on.tiff.gr/invitation.

 

Μεσημεριανή ζώνη προβολών
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Aegean προσφέρει σε φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους, ΑμεΑ και θεατές άνω των 65 ετών δωρεάν εισιτήρια για τις προβολές του Φεστιβάλ με ώρα έναρξης έως τις 15:30. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αποκτήσει δωρεάν ένα πακέτο πέντε (5) εισιτηρίων προσκομίζοντας το αντίστοιχο αποδεικτικό (ελληνική ακαδημαϊκή ταυτότητα ή κάρτα ISIC / πρόσφατη βεβαίωση ανεργίας που έχει ισχύ 30 ημέρες από την έκδοσή της ή αποδεικτικό ανανέωσης ανεργίας ή ψηφιακή κάρτα ΔΥΠΑ / κάρτα πολυτέκνων / αστυνομική ταυτότητα / Κάρτα μετακινήσεων ΟΑΣΘ ΑμεΑ ή Δελτίο Κυκλοφορίας Πολιτικού Αναπήρου ή Γνωμάτευση ΚΕΠΑ/ΑΣΥΕ/ΑΝΥΕ/ΑΑΥΕ ή Κάρτα στάθμευσης ΑμεΑ ή ψηφιακή κάρτα αναπηρίας). Τα εισιτήρια δεν επιστρέφονται και δεν ανταλλάσσονται.
Η παραλαβή του δωρεάν πακέτου πέντε (5) εισιτηρίων μπορεί να γίνει μόνο από το ταμείο 1 του Ολύμπιον. Απαιτείται έκδοση μηδενικού εισιτηρίου online.

 

>> Είμαστε στη διάθεσή σας κάθε μέρα μέσω live chat για να απαντήσουμε σε ερωτήσεις και απορίες.

 

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ
Οι αίθουσες Ολύμπιον, Παύλος Ζάννας, Τώνια Μαρκετάκη, Φρίντα Λιάππα, Τζον Κασσαβέτης και Σταύρος Τορνές είναι προσβάσιμες σε άτομα με κινητικά προβλήματα. Tο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη της Alpha Bank έχει διασφαλίσει και φέτος τις συνθήκες προσβασιμότητας στο φεστιβάλ. Οι παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν σε δομημένο περιβάλλον, σε συνδυασμό με την προετοιμασία μιας καθολικά προσβάσιμης προβολής με ακουστική περιγραφή και υπότιτλους SDH, έχουν ως στόχο να προσφέρουν σε όλους ισότιμη πρόσβαση στον κινηματογράφο.

 

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ONLINE ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι ONLINE προβολές του Φεστιβάλ διεξάγονται στη διεύθυνση online.filmfestival.gr.
Τιμή εισιτηρίου: 4€
Τα εισιτήρια για τις online προβολές δεν επιστρέφονται και δεν ανταλλάσσονται.