Μικρού μήκους ταινίες γυρισμένες για την καμπάνια #EUandME

ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ, 03/11/2018 11:00

Η πανευρωπαϊκή εκστρατεία #EuandME ξεκίνησε τον Μάιο του 2018 κι έχει στόχο να ενημερώσει τους νέους 17-35 ετών για τον πολύ σημαντικό ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην καθημερινότητά τους και να τους κάνει να ανακαλύψουν όλα όσα δικαιούνται ως Ευρωπαίοι πολίτες. Με τη βοήθεια πέντε ταινιών μικρού μήκους, γυρισμένων από γνωστούς Ευρωπαίους σκηνοθέτες, η Ένωση θέλει να έρθει πιο κοντά στη γενιά του 2000 και να τους βοηθήσει να ανακαλύψουν όλες τις ευρωπαϊκές αξίες και επιτεύγματά που κάνουν την καθημερινή ζωή τους ασφαλέστερη, ευκολότερη και πιο αποδοτική.

Debut του Ντάλιμπορ Μάτανιτς
Ενας αγρότης από την Κροατία που προσπαθεί να γίνει ποδοσφαιριστής, ενώ παράλληλα παλεύει με εσωτερικές συγκρούσεις και ερωτήματα σχετικά με τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

Ο Ζωντανός Ξενώνας του Ματίας Χένε
Όταν η γιαγιά τους θα θελήσει να δει τα αξιοθέατα της Ευρώπης, τα εγγόνια της καταστρώνουν ένα σχέδιο για να κερδίσουν αρκετά χρήματα, έτσι ώστε να πραγματοποιήσουν το όνειρό της.

Ο Μοναχικός του Τόμας Κόνετσκι
Ο Γιαν που ζει σε μια απομακρυσμένη καλύβα στο βουνό παραγγέλνει διαδικτυακά ένα ζευγάρι παπούτσια για τα χιόνια. Όταν θα τα παραλάβει θαερωτευτεί τη γυναίκα που κάνει τη διανομή και θα θελήσει να την ξαναδεί.

Party Animal του Γιώργου Ζώη
Ενας 25άχρονος νεαρός παγιδευμένος σε μια βαρετή δουλειά με πολλούς περιορισμούς, αντιλαμβάνεται ότι το χόμπι και η καριέρα του δεν αποκλείουν το ένα το άλλο.

Oona της Ζάιντα Μπέργκροθ
Ένα κορίτσι χάνεται και περιφέρεται στο απειλητικό δάσος. Βρίσκει όμως τον δρόμο για το σπίτι της χάρη στη βοήθεια ενός απρόσμενου φίλου.

 

europaikiepitropi

Supported by

Member of

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Θεσσαλονίκη

  • Αθήνα

Γραφεία

Πλατεία Αριστοτέλους 10, 546 23 Θεσσαλονίκη

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ.: 2310 378 400
Fax: 2310 285 759
E-mail: info@filmfestival.gr

Γραφεία

Διονυσίου Αρεοπαγίτου 7, 117 42 Αθήνα

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ.: 210 870 6000
Fax: 210 644 8143
E-mail: info@filmfestival.gr

  • Επικαιρότητα

  • Σας ενδιαφέρει...

Loading
Loading

oxen-waisted