ΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΥΣ συναντήσεις με τον Γιώργο Μανιάτη

ΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΥΣ συναντήσεις με τον Γιώργο Μανιάτη

Παγκόσμια πρεμιέρα
Ο Γιώργος Μανιάτης (1939-2018), λεγεωνάριος στην Αλγερία στα 18 του, συγγραφέας και μουσικός στη συνέχεια, ορίζει τον εαυτό του ως «δημόσιο κίνδυνο». Η ταινία δεν είναι μια βιογραφία του Μανιάτη. Αναζητά την περιπέτεια της ψυχής του, μιας συνείδησης σε διαρκή εγρήγορση, εμπρηστικής και αυτοπυρπολούμενης. Αλλάζει τη ζωή όποιος αλλάζει ζωή, λέει ο ίδιος.
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Σταύρος Ψυλλάκης
Σενάριο: Σταύρος Ψυλλάκης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Σταύρος Ψυλλάκης
Μοντάζ: Σπύρος Κόκκας
Ήχος: Σταύρος Ψυλλάκης
Μουσική: Βαγγέλης Φάμπας
Παραγωγή: 2|35
Παραγωγός/Παραγωγοί: Σταύρος Ψυλλάκης
Αφήγηση: Ρηνιώ Κυριαζή
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Έτος Παραγωγής: 2019
Διάρκεια: 102΄
Επικοινωνία: Σταύρος Ψυλλάκης, stavrospsill@gmail.com

Σταύρος Ψυλλάκης

Φιλμογραφία

2000 Ο άνθρωπος που ενόχλησε το σύμπαν
2009 Άλλος δρόμος δεν υπήρχε
2012 ΜΕΤΑΞΑ ακούγοντας το χρόνο
2014 Μικρές ιστορίες Ρομά
2015 Ολυμπία (μμ)
2015 Το μέσα φως
2019 Για χωρίς λόγους – Συναντήσεις με τον Γιώργο Μανιάτη