ΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΥΣ συναντήσεις με τον Γιώργο Μανιάτη

ΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΥΣ συναντήσεις με τον Γιώργο Μανιάτη

Παγκόσμια πρεμιέρα
Ο Γιώργος Μανιάτης (1939-2018), λεγεωνάριος στην Αλγερία στα 18 του, συγγραφέας και μουσικός στη συνέχεια, ορίζει τον εαυτό του ως «δημόσιο κίνδυνο». Η ταινία δεν είναι μια βιογραφία του Μανιάτη. Αναζητά την περιπέτεια της ψυχής του, μιας συνείδησης σε διαρκή εγρήγορση, εμπρηστικής και αυτοπυρπολούμενης. Αλλάζει τη ζωή όποιος αλλάζει ζωή, λέει ο ίδιος.
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Σταύρος Ψυλλάκης
Σενάριο: Σταύρος Ψυλλάκης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Σταύρος Ψυλλάκης
Μοντάζ: Σπύρος Κόκκας
Ήχος: Σταύρος Ψυλλάκης
Μουσική: Βαγγέλης Φάμπας
Παραγωγή: 2|35
Παραγωγοί: Σταύρος Ψυλλάκης
Αφήγηση: Ρηνιώ Κυριαζή
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Έτος Παραγωγής: 2019
Διάρκεια: 102΄
Επικοινωνία: Σταύρος Ψυλλάκης, stavrospsill@gmail.com

Σταύρος Ψυλλάκης

Φιλμογραφία

2000 Ο άνθρωπος που ενόχλησε το σύμπαν
2009 Άλλος δρόμος δεν υπήρχε
2012 ΜΕΤΑΞΑ ακούγοντας το χρόνο
2014 Μικρές ιστορίες Ρομά
2015 Ολυμπία (μμ)
2015 Το μέσα φως
2019 ΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΥΣ συναντήσεις με τον Γιώργο Μανιάτη
2021 Οφειλή
2022 ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ – Η μνήμη του τόπου