Ποιος είναι ο Eugenio Barba

Ποιος είναι ο Eugenio Barba

Ηθοποιοί, σκηνοθέτες, θεατρολόγοι παρουσιάζουν τον άνθρωπο που επαναπροσδιόρισε την τέχνη του θεάτρου. Μια αφήγηση για την προσέγγιση του παγκοσμίου φήμης σκηνοθέτη και θεωρητικού του θεάτρου Εουτζένιο Μπάρμπα, που στις 3 Ιουλίου 2019 αναγορεύτηκε Επίτιμος Διδάκτωρ Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Από τις 4 έως τις 6 Ιουλίου του ίδιου έτους πραγματοποιήθηκε στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών ένα τριήμερο συνέδριο-αφιέρωμα στον μεγάλο θεατράνθρωπο, κατά το οποίο ακαδημαϊκοί του θεάτρου ανέλυσαν την τέχνη του και της θεατρικής ομάδας που δημιούργησε στη Δανία, του Odin Teatret. Ο θίασος του Odin, παρών στο μεγάλο αυτό αφιέρωμα, παρουσίασε παραστάσεις και workshops.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Μαγδαληνή Ρεμούνδου
Διεύθυνση φωτογραφίας: Andriy Kolosivskyy
Μοντάζ: Θανάσης Παπακώστας
Ήχος: Andriy Kolosivskyy
Παραγωγή: RGB Studios
Παραγωγοί: Χάρης Μαυροφοράκης
Φορμάτ: Ψηφιακό αρχείο
Χρώμα: Έγχρωμη
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Έτος Παραγωγής: 2020
Διάρκεια: 62΄
Επικοινωνία: RGB Studios, Haris Mavroforakis

Μαγδαληνή Ρεμούνδου

Φιλμογραφία

1988 Η Επέτειος (μμ)
1992 Ορθοδοξία και Ελληνισμός (τηλεοπτική σειρά)
2009 Το σύμπαν της μουσικής
2013 Αφροδίτη, μια χαρισματική προσωπικότητα
2018 Σωτήρης Χαρίδημος - Μουσείο Θέατρο Σκιών
2020 Ποιος είναι ο Eugenio Barba