Anthropause

Anthropause

Παγκόσμια πρεμιέρα

Σ’ ένα νησί του Αιγαίου, στη Σύμη, οι άνθρωποι πιστεύουν στα θαύματα. Από εκεί ξεκινά η ταινία το 2018, για να εξερευνήσει τη σχέση του ανθρώπου με τη πίστη και τη γνώση, το φυσικό και το μεταφυσικό. Η πίστη είναι κάτι προσωπικό και εσωτερικό. Η γνώση και η διαχείρισή της αφορά κοινωνία και πολίτες. Η κινηματογράφηση της άδειας Νέας Υόρκης το 2020 γεννά σκέψεις και ερωτήματα, που απρόβλεπτα, σχεδόν μεταφυσικά σμίγουν και αλληλοσυμπληρώνονται με το υλικό που γυρίστηκε, δύο χρόνια πριν.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.

Διαθέσιμη στο Agora Market.

Σκηνοθεσία: Χρήστος Γόδας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Δημήτρης Πολυδωρόπουλος
Μοντάζ: Άγγελος Σκλάβος
Ήχος: Δημήτρης Πολυδωρόπουλος, Άρης Αθανασόπουλος
Μουσική: Λάμπρος Τακλής
Παραγωγή: Nostalgia Blue
Παραγωγοί: Χρήστος Γόδας
Φορμάτ: ProRes
Χρώμα: Έγχρωμη
Χώρα Παραγωγής: ΗΠΑ, Ελλάδα
Έτος Παραγωγής: 2021
Διάρκεια: 88΄
Επικοινωνία: Χρήστος Γόδας, cgodirect@gmail.com

Χρήστος Γόδας

Φιλμογραφία

1994 Δυο Μέτρα Γης
1999 Το κλειδί στην κλειδαριά (μμ)
2000 T-Bear (μμ)
2001 Dreams of Clay (μμ)
2014 Καληνύχτα Κε Gutenberg (μμ)
2014 Ζωή σαν σινεμά (μμ)

2014 Crystal Knowledge (μμ)
2018 Αποκάλυψη Ακόμα, Αποδοχή Κληρονομιάς
2021 Της θάλασσας αντιδωρον
2021 Anthropause