Τόποι του Ελληνισμού: Ερμούπολη

Τόποι του Ελληνισμού: Ερμούπολη

Ερμούπολη, η πρωτεύουσα της Σύρου, στο κέντρο του νησιωτικού συμπλέγματος των Κυκλάδων, στην Ελλάδα. Στην ιστορία της απαντώνται όλες οι ζυμώσεις που διαμόρφωσαν τον σύγχρονο Ελληνισμό. Αυτό το ντοκιμαντέρ animation αφηγείται την ιστορία της.
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.

Διαθέσιμη στο Agora Market.

Σκηνοθεσία: Χαράλαμπος Μαργαρίτης
Σενάριο: Βασίλης Κ. Καραμητσάνης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Χαράλαμπος Μαργαρίτης
Μοντάζ: Χαράλαμπος Μαργαρίτης
Ήχος: Χρήστος Πανάγος
Μουσική: Χρήστος Πανάγος
Παραγωγή: PLATFORMA – Urban Culture Company
Παραγωγοί: Μαρία Ανεστοπούλου
Συμπαραγωγή: Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ΕΚΚ, Δήμος Σύρου - Ερμούπολης
Αφήγηση: Σίμος Πατιερίδης
Φορμάτ: ProRes
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Έτος Παραγωγής: 2021
Διάρκεια: 18΄
Επικοινωνία: Μαρία Ανεστοπούλου, director@animasyros.gr

Χαράλαμπος Μαργαρίτης

Φιλμογραφία

2012 Workhouse (μμ)
2014 Les délices de la procrastination (μμ)
2015 Large Scale Absurdities, Vol.1 (μμ)
2016 Documentary for a press that was never found (ντοκ)
2016 Large Scale Absurdities, Vol. 2 (μμ)
2019 Large Scale Absurdities, Vol. 3: Docile Town (μμ)
2021 Τόποι του Ελληνισμού: Ερμούπολη