Βόρεια Εύβοια: Ιστορίες καμένης γης

Βόρεια Εύβοια: Ιστορίες καμένης γης

Ένας επίγειος παράδεισος παραδομένος σε μια πύρινη κόλαση. Ο απολογισμός από τα καμένα στη βόρεια Εύβοια είναι τραγικός. Μισό εκατομμύριο στρέμματα έγιναν στάχτη. Πώς οι άνθρωποι που ζούσαν από το δάσος και είδαν σπίτια και περιουσίες να παραδίδονται στις φλόγες μπορούν να σχεδιάσουν τη ζωή τους από την αρχή;
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Κωνσταντής Φραγκόπουλος
Σενάριο: Δώρα Αναγνωστοπούλου
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ανδρέας Πετρόπουλος
Μοντάζ: Αλέξανδρος Αλευράς, Αφροδίτη Ταυρή
Ήχος: Βασίλης Γκιωνάκης
Παραγωγή: Mega TV
Παραγωγοί: Αλεξάνδρα Μπότη
Αφήγηση: Δώρα Αναγνωστοπούλου
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Έτος Παραγωγής: 2021
Διάρκεια: 45΄
Επικοινωνία: Mega TV (Αλεξάνδρα Μπότη, aboti@megatv.com)

Κωνσταντής Φραγκόπουλος

Φιλμογραφία

2006 Κίνηση ομαλή (μμ)
2009 Blackwater (μμ)
2010 Ketchup (μμ)
2016 Nocturne
2018 Εθνική Βιβλιοθήκη: Το μέλλον της ιστορίας μας (σειρά)
2020-2022 Mega Stories (σειρά)
2021 Βόρεια Εύβοια: Ιστορίες καμένης γης