Οι μνήμες πέτρωσαν μέσα της...

Memories Fossilized Deep Inside Her...

Διεθνής πρεμιέρα

Σε αυτό το τρίτο επεισόδιo της σειράς ντοκιμαντέρ μιλούν οι τελευταίες επιζήσασες της φρίκης του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Κάποιες δεν είναι πια στη ζωή. Γυναίκες που τους στέρησαν την οικογένεια, το φαγητό, την έκφραση, την αξιοπρέπεια. Γυναίκες που παλεύουν με τις μνήμες της φρίκης και συνθέτουν τη μικροϊστορία της Ελλάδας.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.

Διαθέσιμη στο Agora Market.

Σκηνοθεσία: Τάνια Χατζηγεωργίου
Σενάριο: Ηλιάνα Σκουλή
Διεύθυνση φωτογραφίας: Αριστοτέλης Μεταξάς, Νίκος Σταυρόπουλος, Ευθύμης Σιμαδόπουλος
Μοντάζ: Ελένη Χρυσομάλλη
Ήχος: Κώστας Αδάμ, Δημήτρης Βλάχος, Γιάννης Παπαχρήστος, Άγγελος Πετκίδης
Μουσική: Γιώργος Καζαντζής
Παραγωγή: ΕΡΤ
Παραγωγοί: Τάνια Χατζηγεωργίου
Φορμάτ: ProRes
Χρώμα: Έγχρωμο, Α/Μ
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Έτος Παραγωγής: 2021
Διάρκεια: 54΄
Επικοινωνία: ΕΡΤ (Τάνια Χατζηγεωργίου, epikoinonia.ert3@ert.gr)

Τάνια Χατζηγεωργίου

Φιλμογραφία

1998 Νέστος το ποτάμι της ζωής (μμ)
2008 25ος Μεσημβρινός (συν-σκηνοθεσία)
2013 Σπουδή μνήμης
2015 Καλημέρα, γειτόνισσα
2018 Πάνω απ’ όλα το έργo
2021 Αμοργός – Ιστορίες από πέτρα
2021 Οι μνήμες πέτρωσαν μέσα της...