Η βία στις σχέσεις

Η βία στις σχέσεις

Η πανδημία στην Ελλάδα έδωσε ορατότητα στο φαινόμενο της ενδοοικογενειακής και συντροφικής βίας. Ωστόσο παρατηρείται ότι αυτά τα περιστατικά είναι χρόνια και απασχολούν την κοινωνία. Το ντοκιμαντέρ ερευνά τη βία κατά των γυναικών και πώς μπορεί να αναχαιτιστεί το φαινόμενο, αναδεικνύοντάς το μέσα από τις αφηγήσεις όσων επέζησαν.
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.

Διαθέσιμη στο Agora Market.

Σκηνοθεσία: Νιόβη Αναζίκου
Σενάριο: Νιόβη Αναζίκου
Διεύθυνση φωτογραφίας: Νίκος Κουτσουράς, Σπύρος Κυριαζάτης
Μοντάζ: Μαρία Κουνάβη
Ήχος: Δημήτρης Κουκουβάνης, Βασίλης Ζαμπίκος
Παραγωγή: VICE Greece
Παραγωγοί: Νιόβη Αναζίκου
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Έτος Παραγωγής: 2021
Διάρκεια: 47΄
Επικοινωνία: VICE Greece (Νιόβη Αναζίκου, niovi.anazikou@vice.com)

Νιόβη Αναζίκου

Φιλμογραφία

2016 Τα χωριά όπου σταμάτησε ο χρόνος
2018 Internet pilgrimage
2018 Το τελευταίο ταξίδι
2018 Ανεξίτηλη ομορφιά
2019 D&D: Το πιο διάσημο παιχνίδι ρόλων
2019 Η ιθαγενής ακτιβίστρια των Μάγια στην Αθήνα
2019 Παράδοση από την αρχή
2020 Το μέλλον του ελαιολάδου
2020 Οι φύλακες της βιοποικιλότητας
2020 Λαύριο: το «ζωντανό» μνημείο
2020 Σύγχρονες Μαντόνες μέσα από τον φακό
2021 Εξαρτημένοι χρήστες: Lockdown στον δρόμο
2021 Οι ευάλωτοι
2021 Η βία στις σχέσεις