Λύσεις

Solutions

Ελληνική πρεμιέρα
Μια ομάδα που απαρτίζεται από τους σπουδαιότερους επιστήμονες και επιχειρηματίες του πλανήτη, απομονώνεται για δέκα ημέρες στο διάσημο Ινστιτούτο της Σάντα Φε, που βρίσκεται κρυμμένο κάπου στην έρημο του Νέου Μεξικού. Τα μέλη της ομάδας προέρχονται από διάφορα επιστημονικά πεδία, εκπροσωπώντας το περιβάλλον, την οικονομία, τη δημοκρατία, τον κυβερνοχώρο, την εκπαίδευση, τα ιδρύματα και την τεχνητή νοημοσύνη. Σκοπός τους είναι να εξασφαλίσουν το μέλλον της ανθρωπότητας, ανοίγοντας έναν νέο και αισιόδοξο δρόμο για το μέλλον.
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Περνίλε Ρόζε Γκρένκγιαρ
Σενάριο: Pernille Rose Grønkjær, Per Sandholt
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ben Bernhard
Μοντάζ: Per Sandholt
Ήχος: Jacques Pedersen
Μουσική: Jonas Struck
Παραγωγή: The Danish Film Institute
Παραγωγοί: Eva Mulvad, Mikala Krogh, Sigrid Dyekjær
Executive producer: Pernille Rose Grønkjær, Eva Mulvad, Mikala Krogh, Sigrid Dyekjær
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Εγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Δανία
Έτος Παραγωγής: 2021
Διάρκεια: 111΄
Επικοινωνία: The Danish Film Institute
Βραβεία/Διακρίσεις: Μεγάλο Βραβείο – Prague Science Film Festival 2021

Περνίλε Ρόζε Γκρένκγιαρ

Φιλμογραφία

1998 Those Were The Days
2006 The Monastery – Mr. Vig and the Nun
2011 Love Addict
2014 Genetic Me
2017 Den Anden Side
2019 Hunting for Hedonia
2021 Solutions