Πού πετούν τα παιδιά;

Pou petoun ta paidia?

Διεθνής πρεμιέρα

Το ντοκιμαντέρ στοχάζεται το φαινόμενο της εξάρτησης και το λειτούργημα της απεξάρτησης. Διερευνά τη μετάβαση από το μεσοπολεμικό καταναγκαστικό σύστημα αντιμετώπισης των εξαρτήσεων σε ένα ανθρωποκεντρικό θεραπευτικό πλαίσιο απεξάρτησης κατακτημένο δεκαετίες στη χώρα μας : DETOX (ΙΑΝΟΣ), ΠΕΘΕΑ "Αργώ", Π.Π.ΑΥΤΟΒΟΗΘΕΙΑΣ,18ΑΝΩ.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.

Διαθέσιμη στο Agora Market.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Χρ. Ζέρβας
Σενάριο: Γιώργος Χρ. Ζέρβας, Βαγγέλης Παπαδάκης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Παναγιωτάκης
Μοντάζ: Γιώργος Χρ. Ζέρβας, Γιώργος Παυλούδης
Ήχος: Γιώργος Πόταγας, Νίκος Κεφαλογιάννης
Παραγωγή: Yorgos Chr. Zervas Film Productions
Παραγωγοί: Γιώργος Χρ. Ζέρβας
Συμπαραγωγή: ΕΡΤ
Φορμάτ: ProRes
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Έτος Παραγωγής: 2021
Διάρκεια: 80΄
Επικοινωνία: Yorgos Chr. Zervas, yozervas@gmail.com

Γιώργος Χρ. Ζέρβας

Φιλμογραφία

1996 Όταν ο Σαγκάλ κόστιζε λιγότερο από ένα κιλό πατάτες – Η διαδρομή της συλλογής Γ. Κωστάκη
2000 Μ’ αρέσουν οι καρδιές σαν τη δική μου – Μάρκος Βαμβακάρης
2003 Μου λένε να μη σ’ αγαπώ – Το σμυρναίικο πολίτικο τραγούδι
2005 Τώρα κάνω όνειρα – 18 Άνω:τέχνη και ψυχοθεραπεία στην απεξάρτηση
2008 Σαν τον αέρα που αναπνέω
2008 Οδύνη: μικρές ιστορίες ανεργίας

2012 Εγώ είμαι ένας άλλος – Aπό τη θεραπεία (18 Άνω) στην κοινωνική ένταξη
2014 Λούης – Eπτά φορές να πέφτεις, οκτώ να σηκώνεσαι
2016 Aλκυονίδες μέρες
2018 Mετά – Στοιχεία για το 2017
2020 Πλατεία ονείρων
2021 Πού πετούν τα παιδιά;