Τι απέμεινε από το Νίκο Λούβρη;

Τι απέμεινε από το Νίκο Λούβρη;

Διεθνής πρεμιέρα

Από τον Μάη του 1968 στο Παρίσι ως τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης στην Αθήνα, οι κινηματογραφικές ανησυχίες ενός προσώπου που ήταν γνωστός ως «Νίκος Λούβρης».

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Νίκος Θεοδοσίου
Σενάριο: Νίκος Θεοδοσίου
Διεύθυνση φωτογραφίας: Νίκος Θεοδοσίου
Μοντάζ: Νίκος Θεοδοσίου
Ήχος: Νίκος Θεοδοσίου
Παραγωγοί: Νίκος Θεοδοσίου
Φορμάτ: ProRes
Χρώμα: Έγχρωμο, Α/Μ
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Έτος Παραγωγής: 2022
Διάρκεια: 70΄
Επικοινωνία: Νίκος Θεοδοσίου, nikos.theodosiou@gmail.com

Νίκος Θεοδοσίου

Φιλμογραφία

2006 Κουρσάλ
2007 Αγία Βαρβάρα
2008 Ο κος Λεονάρδος και οι άλλοι
2011 Ο αθέατος σκηνοθέτης
2012 Περιμένοντας τη Ρόζα
2019 Έλληνες στο Χόλιγουντ
2022 Τι απέμεινε από το Νίκο Λούβρη;