«Σε γνωρίζω από την όψη» – 200 χρόνια Ελλάδα

Σε γνωρίζω από την όψη – 200 χρόνια Ελλάδα

Το ντοκιμαντέρ ξετυλίγει το νήμα μιας διαδρομής που ξεκίνησε με την επανάσταση του 1821 και εξελίχτηκε τα επόμενα 200 χρόνια μέχρι σήμερα. Πρόκειται για μια εικαστική αφήγηση της πορείας της νεότερης Ελλάδας, μέσα από ένα μωσαϊκό αρχείων και τεκμηρίων.
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.

Διαθέσιμη στο Agora Market.

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Πιλάβιος
Σενάριο: Νίκος Ακτύπης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Μαργάρης
Μοντάζ: Αλίκη Παναγή
Ήχος: Γιώργος Μικρογιαννάκης
Μουσική: Ευανθία Ρεμπούτσικα
Παραγωγή: Επιτροπή «Ελλάδα 2021»
Παραγωγοί: Κωστής Κοντογιάννης
Συμπαραγωγοί: Βασίλης Καραμητσάνης, Δέσποινα Μουζάκη
Αφήγηση: Επιστήμη Μπινάζη, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Γιώργος Λιάντος, Άρις Γεροντάκης, Gautier Velissaris, Daphne Alexander
Φορμάτ: ProRes
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Έτος Παραγωγής: 2021
Διάρκεια: 48΄
Ελληνική διανομή: Επιτροπή «Ελλάδα 2021» (Κωστής Κοντογιάννης, kkontogiannis@greece2021.gr)
Επικοινωνία: Επιτροπή «Ελλάδα 2021» (Κωστής Κοντογιάννης, kkontogiannis@greece2021.gr)

Κωνσταντίνος Πιλάβιος

Φιλμογραφία

2002 Το πέλμα του πίθηκα (μμ μυθοπλασίας)
2004 Kony (μμ μυθοπλασίας)
2006 Walking (μμ μυθοπλασίας)
2007 The Series (μμ μυθοπλασίας)
2007 Τι είναι αυτό; (μμ μυθοπλασίας)
2008 Μικρές χαρές (μμ μυθοπλασίας)
2011 Πατρική αγάπη (μμ μυθοπλασίας)
2018 Δ+Α (μμ μυθοπλασίας)
2021 Σε γνωρίζω από την όψη – 200 χρόνια Ελλάδα (ντοκ)