Χρόνης Μπότσογλου: «Ήμουν κι εγώ εκεί και με φίλεψαν ένα πιάτο με φακή…»

Χρόνης Μπότσογλου «Ήμουν κι εγώ εκεί και με φίλεψαν ένα πιάτο με φακή…»

Διεθνής πρεμιέρα

«Το 1982 τον κινηματογράφησα τον Μπότσογλου να δουλεύει ένα έργο, το 2017 τον βιντεοσκοπώ να κάνει το σκίτσο μου στο ατελιέ του. Η συζήτηση με τη σύντροφο και μούσα του Ελένη, όπως και ανέκδοτα ηχητικά ντοκουμέντα, προσωπικές σημειώσεις, συζητήσεις με ομότεχνους, συλλέκτες και ιστορικούς τέχνης ολοκληρώνουν την πορεία του στην τέχνη και στη ζωή». Φ.Β.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.

Διαθέσιμη στο Agora Market.

Σκηνοθεσία: Φρέντυ Βιανέλλης
Σενάριο: Φρέντυ Βιανέλλης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Δημήτρης Παπαδόπουλος, Αργύρης Θέος, Φίλιππος Κουτσαφτής, Πάρης Παπαζαχαρής
Μοντάζ: Παναγιώτης Γκίνης
Ήχος: Δημήτρης Παπαδόπουλος
Μουσική: Ντόρα Μπακοπούλου
Παραγωγή: Eirini Vianelli Animated Services
Παραγωγοί: Ειρήνη Βιανέλλη
Συμπαραγωγή: ΕΚΚ, Ίδρυμα «Η άλλη Αρκαδία» Σωτήρης Φέλιος
Φορμάτ: ProRes
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Έτος Παραγωγής: 2021
Διάρκεια: 77΄
Επικοινωνία: Φρέντυ Βιανέλλης, freddyvianellis@gmail.com

Φρέντυ Βιανέλλης

Φιλμογραφία

1980 Στο δρόμο (μμ)
1982 Δυο φίλοι, δυο ζωγράφοι
1984 Χώμα και νερό
1987 Θαλασσινό τραίνο
1993 ΟΝΕΙΡΟ II
2003 Είδωλο και ρόλος
2005 Ευθεία και πλατεία
2008 Η περίπτωση Ευριδίκη
2021 Χρόνης Μπότσογλου «Ήμουν κι εγώ εκεί και με φίλεψαν ένα πιάτο με φακή…»