The Greek Bar Jacket

The Greek Bar Jacket

Ελληνική πρεμιέρα
Με σπάνια πρόσβαση στα άδυτα του διεθνούς οίκου μόδας και την καλλιτεχνική του διευθύντρια, Maria Grazia Chiuri, η ταινία ακολουθεί την ομάδα της Dior από το Παρίσι μέχρι το Άργος, το Σουφλί, τη Θάσο, τον Πειραιά και την Αθήνα, καθώς δημιουργούν το εμβληματικό Cruise Show 2022, εμπνευσμένο από την αρχαία αλλά και τη σύγχρονη Ελλάδα.
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.

Διαθέσιμη στο Agora Market.

Σκηνοθεσία: Μαριάννα Οικονόμου
Σενάριο: Μαριάννα Οικονόμου
Διεύθυνση φωτογραφίας: Κάρλος Μούνοζ
Μοντάζ: Δημήτρης Πεπονής
Ήχος: Άρης Καφεντζής
Παραγωγοί: Ρέα Αποστολίδη, Γιούρι Αβέρωφ
Φορμάτ: ProRes
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα, Γαλλία
Έτος Παραγωγής: 2021
Διάρκεια: 68'
Επικοινωνία: Ρέα Αποστολίδη, rea@anemon.gr

Μαριάννα Οικονόμου

Φιλμογραφία

2009 Bells,Threads and Miracles
2013 Food for Love
2015 Ο πιο μακρύς δρόμος
2018 Θραύσματα
2019 Όταν ο Βάγκνερ συνάντησε τις ντομάτες
2021 The greek bar jacket