Τόνος, φαρόφα και σπαγγέτι

Atum, Farofa & Spaghetti

20ο ΦΝΘ: Ελληνική πρεμιέρα

Τρεις Βραζιλιάνοι σεφ ταξιδεύουν ανά τον κόσμο αναζητώντας συνταγές που χάνονται και υλικά προς εξαφάνιση, για να επιστρέψουν στη χώρα τους με μια αποστολή: να βάλουν σε κάθε νέα συνταγή τους ίσες δόσεις κουλτούρας, ιστορίας και παράδοσης, αναδεικνύοντας τα μεγάλα προβλήματα της μετανάστευσης στη Βραζιλία. Μια ταινία δρόμου που φανερώνει πόσο σύνθετη και πλούσια είναι η fusion κουζίνα στην εποχή της παγκοσμιοποίησης.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές σε φυσικές αίθουσες.


Σκηνοθεσία: Riccardo Rossi
Διεύθυνση φωτογραφίας: Marina Brito
Μοντάζ: Paulo Sano
Ήχος: Adriano Lemos
Μουσική: Marco Russo
Παραγωγοί: Riccardo Rossi
Executive producer: Valdo Mendola
Κάμερα: Gabriela Passos, Marina Brito, Riccardo P Rossi, Thiago Duarte
Φορμάτ: ProRes 422 HD
Χρώμα: Έγχρωμο/Ασπρόμαυρο
Χώρα Παραγωγής: Βραζιλία
Έτος Παραγωγής: 2017
Διάρκεια: 95'
Επικοινωνία: Jonathan Cavallaro, noglobalfilm@gmail.com
Βραβεία/Διακρίσεις: Καλύτερο Ξενόγλωσσο Ντοκιμαντέρ– Hollywood International Independent Documentary Awards 2017 Καλύτερο Ντοκιμαντέρ – Festival Terres Catalunya 2017 Καλύτερο Ντοκιμαντέρ – Five Continents IFF 2017

Ρικάρντο Ρόσι

Φιλμογραφία

2014 Por Fora da Caixa
2017 Atum, Farofa & Spaghetti | Tuna, Farofa & Spaghetti