Τρεις Βραζιλιάνοι σεφ ταξιδεύουν ανά τον κόσμο αναζητώντας συνταγές που χάνονται και υλικά προς εξαφάνιση, για να επιστρέψουν στη χώρα τους με μια αποστολή: να βάλουν σε κάθε νέα συνταγή τους ίσες δόσεις κουλτούρας, ιστορίας και παράδοσης, αναδεικνύοντας τα μεγάλα προβλήματα της μετανάστευσης στη Βραζιλία. Μια ταινία δρόμου που φανερώνει πόσο σύνθετη και πλούσια είναι η fusion κουζίνα στην εποχή της παγκοσμιοποίησης.
Τόνος, φαρόφα και σπαγγέτι
Atum, Farofa & Spaghetti
20ο ΦΝΘ: Ελληνική πρεμιέρα
Πρόγραμμα Προβολών
Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές σε φυσικές αίθουσες. |
- Σκηνοθεσία: Riccardo Rossi
- Διεύθυνση φωτογραφίας: Marina Brito
- Μοντάζ: Paulo Sano
- Ήχος: Adriano Lemos
- Μουσική: Marco Russo
- Παραγωγοί: Riccardo Rossi
- Executive producer: Valdo Mendola
- Κάμερα: Gabriela Passos, Marina Brito, Riccardo P Rossi, Thiago Duarte
- Φορμάτ: ProRes 422 HD
- Χρώμα: Έγχρωμο/Ασπρόμαυρο
- Χώρα Παραγωγής: Βραζιλία
- Έτος Παραγωγής: 2017
- Διάρκεια: 95'
- Επικοινωνία: Jonathan Cavallaro, noglobalfilm@gmail.com
- Βραβεία/Διακρίσεις: Καλύτερο Ξενόγλωσσο Ντοκιμαντέρ– Hollywood International Independent Documentary Awards 2017 Καλύτερο Ντοκιμαντέρ – Festival Terres Catalunya 2017 Καλύτερο Ντοκιμαντέρ – Five Continents IFF 2017
Ρικάρντο Ρόσι
Φιλμογραφία
2014 Por Fora da Caixa
2017 Atum, Farofa & Spaghetti | Tuna, Farofa & Spaghetti