Φαγητό στο χέρι

E Il Cibo Va

20ο ΦΝΘ: Ελληνική πρεμιέρα

Πώς μπορεί να επιβιώσει η ιταλική γαστρονομία πέρα από τα σύνορα της χώρας και πώς μεταφράζεται αυτή η κουλτούρα των επίγειων απολαύσεων σε περιβάλλοντα στα οποία σπανίζουν οι καλές πρώτες ύλες και οι άνθρωποι αγνοούν τη σημασία του τραπεζιού ως κοινωνικού χώρου ή δεν σκέφτονται τι τρώνε; Ένα άκρως ορεκτικό ντοκιμαντέρ για την ιταλική διασπορά και τη μαγειρική της κληρονομιά, που μπορεί να κρατήσει την ίδια γεύση ακόμη κι όταν περνάει τον Ατλαντικό.

Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές σε φυσικές αίθουσες.


Σκηνοθεσία: Mercedes Cordova
Σενάριο: Alessandro di Nuzzo, Santiago Hadida, Fisher Heike
Διεύθυνση φωτογραφίας: Cecilia Madorno, Alessandro Minestrini
Μοντάζ: Alejo Santos
Ήχος: Nicolas Carcagno, Fernando Soldevila
Μουσική: Matteo Carbone
Παραγωγή: 39 Films, Brava Cine
Παραγωγοί: Mercedes Cordova, Alfredo Federico, Valeria Forster
Executive producer: Valeria Forster, Alfredo Federico
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο
Χώρα Παραγωγής: Ιταλία, Αργεντινή
Έτος Παραγωγής: 2017
Διάρκεια: 66'
Επικοινωνία: Film Factory Entertainment, manon@filmfactory.es

Μερσέντες Κόρντομπα

Φιλμογραφία

2014 The Spice Route (documentary series)
2017 E Il Cibo Va | Food on the Go