Έχεις τη νύχτα

Ti imaš noć

Ελληνική πρεμιέρα
Όταν η Σάνια, που εργάζεται ως υπεύθυνη υποδοχής σ’ ένα επιβατικό πλοίο, χάνει τη δουλειά της, βρίσκεται με τα χέρια δεμένα, μην έχοντας πού αλλού να πάει εκτός από το πατρικό της. Επιστρέφοντας στη γενέτειρά της, μια μικρή παραλιακή πόλη στο Μαυροβούνιο, διαπιστώνει πως το ναυπηγείο έχει κηρύξει πτώχευση, αφήνοντας πολλούς ανθρώπους χωρίς δουλειά. Αυτό το έρημο τοπίο είναι διάσπαρτο με πλοία σκεπασμένα με μουσαμάδες, τα οποία περιμένουν καλύτερες μέρες. Έρχεται μια καταιγίδα και μια ζωή χάνεται, ενώ ο Λούκα περιμένει στο δάσος να έρθει η νύχτα – μια νύχτα όπου όλα μπορούν ν’ αλλάξουν…
Πρόγραμμα Προβολών

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες προβολές.


Σκηνοθεσία: Ivan Salatić
Σενάριο: Ivan Salatić
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ivan Marković
Μοντάζ: Jelena Maksimović
Ήχος: Jakov Munižaba, Nikola Medić
Ηθοποιοί: Ivana Vuković, Momo Pićurić, Luka Petrone, Nikola Stojanović, Jasna Djuričić, Boris Isaković
Παραγωγή: Meander Film
Παραγωγοί: Jelena Angelovski, Dušan Kasalica
Συμπαραγωγή: Non-Aligned Films
Συμπαραγωγοί: Stefan Ivančić
Κοστούμια: Lidija Andrić
Φορμάτ: DCP
Χρώμα: Έγχρωμο/Ασπρόμαυρο
Χώρα Παραγωγής: Μαυροβούνιο, Σερβία, Κατάρ
Έτος Παραγωγής: 2018
Διάρκεια: 82΄
Επικοινωνία: Pascale Ramonda, pascale@pascaleramonda.com

Ίβαν Σάλατιτς

Ο Ίβαν Σάλατιτς γεννήθηκε στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας το 1982 και μεγάλωσε στο Χέρτσεγκ Νόβι του Μαυροβουνίου. Αφότου σπούδασε Καλές Τέχνες στο Βελιγράδι, ξεκίνησε να ασχολείται με τον κινηματογράφο. Είναι απόφοιτος της Σχολής Δραματικών Τεχνών του Σέτινγε. Με τις μικρού μήκους ταινίες του, στις οποίες συνδυάζει ντοκιμαντέρ και μυθοπλασία, συμμετείχε σε πολλά διεθνή φεστιβάλ, το σημαντικότερο εκ των οποίων είναι το Φεστιβάλ Βενετίας του 2015, όπου προβλήθηκε η ταινία του Backyards. Έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές στον Κινηματογράφο στο HFBK του Αμβούργου και αυτή την περίοδο εργάζεται πάνω στην ολοκλήρωση μιας ταινίας μυθοπλασίας και ενός ντοκιμαντέρ.

Φιλμογραφία

2013 Intro | Intro (μμ)
2014 Zakloni | Shelters (μμ)
2015 Daljine | Heavens (μμ)
2015 Dvorišta | Backyards (μμ)
2018 Sinovi smo tvog stijenja | We are the Sons of Your Rocks (ντοκ.)
2018 Ti imaš noć | You Have the Night